Otvorene prijave za letnju školu mašinskog učenja u Petnici

Otvorene prijave za letnju školu mašinskog učenja u Petnici

U Petnici će se u periodu od 31. jula do 10. avgusta održati Internacionalna letnja škola mašinskog učenja a prijave za letnju školu su otvorene do 12. marta.

Prethodnih godina polaznici ove škole radili su različite projekte, kao što su: učenje kompjutera da komponuje muziku na osnovu prethodno unetih kompozicija u bazu, da dopunjava tekst rečima koje su izostavljene, osvetljava tamne fotografije, prepoznaje govor.

Ove godine se šesti put održava Seminar mašinskog učenja PSI:ML (Petnica Summer Institute of Machine Learning) na kome će učesnici kroz celodnevna predavanja  biti u prilici da se upoznaju sa osnovama mašinskog učenja i da obogate svoje znanje, dok će kroz praktičan rad u grupnim ili individualnim projektima, u praksi istražiti široku primenu koje mašinsko učenje ima u gotovo svim oblastima života.

Predavači su eksperti u oblasti mašinskog učenja, sa iskustvom u industriji i akademiji.

Poziv je usmeren  studentima tehničkog i matematičkog usmerenja ali je takođe otvoren i za studente drugih disciplina koji žele da nauče više o mašinskom učenju. Poznavanje matematike i programiranja se svakako smatra prednošću.

Prijave za letnju školu su otvorene do 12. marta  a prijava se može popuniti putem linka.

(3 osobe su glasale, prosečna ocena: 4)

Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija