29.07.2020. ·
1 min
· [ Vreme: četvrtak, 06.08.2020. 18:30h ]

Online Agile Humans Lean Coffee Meetup: Design Sprint

HelloWorld
0
Online Agile Humans Lean Coffee Meetup: Design Sprint

Avgustovski Agile Humans Lean Coffee Meetup održaće se u redovnom terminu, 6. avgusta u 18.30 časova.

Tema ovog 24. po redu meetupa je Design Sprint, a gost će biti Goran Smiljanić, vlasnik konsultantske kompanije SmiCPO, Design Sprint Facilitator i prvi sertifikovani Design Sprint edukator u Srbiji.

Otkako je Google Ventures tim inženjera osmislio Design Sprint pre nepunih 5 godina, s ciljem da ubrza razvoj i pokrene inovacije, i idejom da napravi i testira prototip proizvoda za samo 5 dana, počele su da ga primenjuju i kompanije kao što su Uber, Slack, Facebook, New York Times, Twitter, Dropbox, Airbnb.

Design Sprint je proces otkrivanja novih koncepata, testiranja velikih ideja i pravljenje ili unapređivanje proizvoda, veb sajtova, mobilnih aplikacija ili iskustava. Smanjuje mesece rada u svega nekoliko dana.
Dizajn sprint je savršen za pokretanje velikih projekata, donošenje bitnih odluka ili testiranje novih ideja. Proces je odličan za uštedu vremena i resursa, pomaže ljudima iz multidisciplinarnih timova da rade zajedno ka ostvarenju istog cilja, kombinujući inovacije, biznis strategiju, bihejvioristički pristup i Design Thinking.
Svi učesnici imaće priliku da postavljaju pitanja nama i našem dragom gostu.

Online meetupu možete prisustvovati putem Zooma, a link je dostupan ovde.

Password: 1319

Takođe, u duhu svih dosadašnjih online okupljanja, prinesite kompjuteru flašu vina, grickalice i pivce, ili već ko šta voli.

Oceni tekst

5
1 glas
Da ti ništa ne promakne

Ako želiš da ti stvarno ništa ne promakne, prijavi se jer šaljemo newsletter svake dve nedelje.

0 komentara

Druga dešavanja

Sva dešavanja