Online Agile Humans Lean Coffee Meetup #20
Dešavanja

Online Agile Humans Lean Coffee Meetup #20

Četvrtak, 02.04.2020 u 18:30

Aprilski jubilarni, 20. po redu Lean Coffee meetup, održaće se u redovnom terminu, 2. aprila u 18:30 časova
Ovaj po mnogo čemu posebni meetup obeležiće dva iznenađenja!

Gosti će biti Jim Benson i Tonianne DeMaria, autori Personal Kanban, jedinstvenog načina organizovanja i planiranja ličnih poslova i zadataka. Džim je kreirao Lean Coffee format, kao i alat koji ćemo koristiti za meetup - leancoffeetable.com, preko 20 godina se bavi primenom Lina i Kanbana i unapređivanjem načina na koji pojedinci i timovi komuniciraju i sarađuju.

Džim i Toni će nam se obratiti na početku meetupa, a tema razgovora biće "Personal Kanban in the Age of Coronavirus: Visualizing and Controlling Work in the Midst of Chaos”.

Online rad u kućnoj izolaciji nas ograničava ali i pruža mogućnosti da prevaziđemo fizička ograničenja, proširimo mrežu kontakata.
Na nama je da tu prednost iskoristimo na najbolji način, stoga će se meetupu zajednica iz Crne Gore moći pridružiti, pa eto prilike da se međusobno još bolje upoznamo i učimo jedni od drugih.

Što se tema tiče, ovoga puta razgovaraće se na teme koje sami predložite, jedina razlika je u tome što će format biti pravi Lean Coffee format - obrađuje se tema po temu, a ne više tema paralelno. Teme ćemo predlagati na platformi Lean Coffee Table (na ovom linku slobodno možete istražiti kako čitav koncept funkcioniše: https://www.leancoffeetable.com/. A razgovaraćemo ili preko Google Meet-a ili preko Zooma, u zavisnosti od broja prijavljenih.

Jedan član iz Agile Humans tima će biti fasilitator koji će pojasniti format razgovora, sva pravila i eventualne nedoumice.

U duhu svih dosadašnjih okupljanja, prinesite kompjuteru flašu vina, grickalice i pivce, ili već ko šta voli. Budite dobro, čuvajte sebe i svoje najbliže, ostanite kod kuće!


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška