18.05.2021. ·
2 min
· [ Vreme: utorak, 25.05.2021. ]

New Day. New Answers. - SAS global forum 2021

HelloWorld
0
New Day. New Answers. - SAS global forum 2021

Radoznalost je u osnovi ljudskog napretka. Pitanja poput "zašto?" i kako?" vode do otkrića i inovacija. Kako se svet i dalje suočava sa pandemijom, radoznalost pokreće nove pristupe i daje nove odgovore na naizgled nepremostive izazove.

SAS® globalni forum 2021 je vodeća svetska konferencija analitike i besplatan virtuelni događaj koji se održava 25 – 26 maja. Tokom konferencije, moći ćete da čujete desetine prezentacija vodećih svetskih kompanija na temu kako veštačka inteligencija (AI), mašinsko učenje i analitika u oblaku, u kombinaciji sa znatiželjom, rešavaju izazove i utiču na poboljšavanje života ljudi.

Prošle godine je na godišnjoj konferenciji učestvovalo više od 22.000 ljudi.Ove godine, pored govornika poznatih širom sveta, imaćete priliku da pogledate i zabavni program, i da se povežete sa ekspertima iz oblasti analitike kao i drugim učesnicima konferencije. Nemojte propustiti inspirativne govore:

  • Džima Gudnajta (Jim Goodnight), osnivača i Izvršnog direktora komapnije SAS, koji je jedan od začetnika analitičke softver industrije.
  • Adama Granta, koji je organizacijski psiholog, najprodavaniji autor i profesor na Vartonu (Wharton). Bavi se istraživanjem kako ljudi mogu pronaći motivaciju i smisao i živeti bolje, kreativnije.
  • Aješe Kana (Ayesha Khanna) suosnivač i izvršni direktor ADDO AI, kompanije koja se bavi AI rešenjima, savetuje korporacije i vlade u vezi sa veštačkom inteligencijom i pametnim gradovima. Takođe je osnovala 21st Century Girls, dobrotvornu organizaciju koja uči devojke kodiranju.
  • Hakima Oluseja (Hakeem Oluseyi)– Autor memoara Kvantni život: Moje neverovatno putovanje sa ulica do zvezda, astrofizičar, bivši NASA-in predavač nauke o svemiru, TV ličnost i zagovornik globalnog obrazovanja.
  • Dana Levija (Dan Levy)– pisac, glumac, reditelj i producent, dobitnik nagrade Emmi®, najpoznatiji po hit TV seriji „Schitt’s Creek“. Levi je veliki zagovornik raznolikosti i inkluzije i LGBTQIA aktivista.

SAS globalni forum će imati deo za inovacije u kojem će posetioci moći da razgovaraju sa stručnjacima i vide predstavljanje najnovijeg softvera kompanije SAS uživo. To uključuje specifična rešenja za bankarstvo, osiguranje, državne institucije, zdravstvo, proizvodni i maloprodajni sektor.  Takođe, posetioci mogu da vide i demonstracije ključnih analitičkih tehnologija poput AI, analitike u oblaku, upravljanje podacima, Internet stvari (IoT), mašinskog učenja, vizuelizacije i analitičke platforme SAS Viya.

Ukoliko želite da saznate više o primeni tehnologije za rešavanje izazova i na koji načinI poslovni lideri koriste analitiku da odgovore na pandemiju i njene posledice, registrujte se za besplatni virtuelni događaj - SAS globalni forum 2021.

Oceni tekst

0
Da ti ništa ne promakne

Ako želiš da ti stvarno ništa ne promakne, prijavi se jer šaljemo newsletter svake dve nedelje.

0 komentara

Druga dešavanja

Sva dešavanja