04.04.2024. ·
1 min
· [ Vreme: petak, 31.05.2024. ]

Machine Learning konferencija 2024.

HelloWorld
0
Machine Learning konferencija 2024.

Pozivamo vas na Machine Learning konferenciju, koja će se održati u Subotici 31. maja i 1. juna 2024. godine, u konferencijskoj sali Inspira Grupe.

Machine Learning konferencija je jedan od ključnih događaja u Srbiji i regionu koji se bavi temama Data Science, mašinsko učenje i veštačke inteligencije. Cilj ove konferencije je da, na jednom mestu, okupi stručnjake, poslovne lidere i akademske istraživače na ovim poljima kako bi razmenili znanja i diskutovali o najnovijim trendovima.

MLC se ove godine organizuje četvrti put, a nakon uspešnih događaja 2019., 2022. i 2023. okarakterisana je kao najbolji manji događaj koji se fokusira na tehničke teme i pruža praktična znanja.

Konferencija okuplja 150-200 profesionalaca koji tokom dva dana imaju prilike da čuju preko 15 stručnih predavanja i panel diskusija.

Ove godine, dve glavne teme koje konferencija obrađuje su Generative AI i MLOps, o kojima će pričati eminentni stručnjaci iz Srbije i regiona. Konferencija se održava na engleskom jeziku a među predavačima imamo predstavnike brojnih kompanija iz Srbije, Rusije, kao i Instituta za veštačku inteligenciju.

Posebno nam je zadovoljstvo da ćemo među predavačima imati i gošću iz kompanije Meta, tehničkog program direktora koja će nam pričati o budućnosti harvera i dizajnu čipova koji se tek razvijaju.

Early Bird karte su već u prodaji, a samo na našem sajtu uz promo kod HW15 imate 15% popusta na kotizacije.

Za sve ključne informacije o događaju možete pratiti sajt ml-conference.rs.

Oceni tekst

5
1 glas
Da ti ništa ne promakne

Ako želiš da ti stvarno ništa ne promakne, prijavi se jer šaljemo newsletter svake dve nedelje.

0 komentara

Druga dešavanja

Sva dešavanja