Levi 9 meetup u Startit Centru Novi Sad

Levi 9 meetup u Startit Centru Novi Sad

Levi9 meetup održaće se u Startit Centru u Novom Sadu, 20. decembra u 18.30 časova. U fokusu meetup-a biće TypeScript i njegove prednosti za pisanje JavaScript-a.

Zašto je TypeScript bolji i efikasniji način za pisanje JavaScript-a, saznaćete 20. decembra u Startit Centru Novi Sad.

Jedno od pitanja koje će se postaviti na predavanju je: zašto je TypeScript bolji i efikasniji način za pisanje JavaScript-a? Biće prikazan, korak po korak, njegov način korišćanja i mogućnosti da se uz pomoć TypeScript-a unaprediti postojeći JavaScript.

Takođe, odgovoriće se na pitanje zašto će korišćenjem TypeScript-a vaša enterprise aplikacija biti robusnija i sa manje grešaka, a sve to zadržavajući sve prednosti JavaScript-a kao sto su izvršavanje na svim browserima bez plugina uz korišćenje svih postojećih biblioteka i framework-a.

Na meetupu će predavanja održati Mirjana Jovanović i Milan Stanaćev. Mirjana je .NET Software developerka u kompaniji Levi9. Nakon što je stekla bogato iskustvo sa front-end tehnologijama (JavaScript, AngularJS, jQuery, Typescript), promenila je fokus na .NET, kao i CQRS, Event Sourcing i DDD. Jedan od njenih brojnih hobija je skupljanje Star Trek figura.

Milan je .NET Software developer zaposlen u Levi9. Milanovo iskustvo obuhvata različite tehnologije i slojeve aplikacije, od baze do korisničkog interfejsa. Milan se trenutno interesuje za funkcionalno programiranje i nove .NET Core tehnologije.

Ulaz je slobodan, samo je potrebno da potvrdite svoje prisustvo ovde.

(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija