Level Up Ruby - besplatna radionica

Level Up Ruby - besplatna radionica

Za vikend, 21. i 22. maja, održaće se Level Up Ruby radionica, u prostorijama firme Presta E Commerce, koja je ujedno i inicijator ovog programa koji će biti besplatan. Preduslov je da polaznici/e imaju svoj računar.

Level Up Ruby je intenzivan dvodnevni program namenjen onima koji poseduju osnovno znanje o Ruby-u, kao i iskusnim developerima/kama koji koriste druge tehnologije, ali bi želeli da počnu da koriste ovaj programski jezik.

Radionica je podeljena na teorijski i praktičan deo u vidu zadataka koji će učesnici rešavati u odvojenim timovima. Osim Ruby-em, baviće se i oblastima kao što su neo4J, Vanilla API, Vanilla Backbone, SinglePageApp. Mentorski tim će pratiti rad učesnika/ca i održati nekoliko predavanja na pomenute teme na engleskom i srpskom jeziku. Tokom radionice učesnici/ce će kreirati jednostavnu društvenu mrežu.

Ako želiš da se nađeš među 25 onih koji će učestvovati u ovom dinamičnom programu, potrebno je da rešiš kratak zadatak koji ćeš pronaći ovde: http://rubyworkshop.presta-ecommerce.com/apply. Rešenje će te odvesti do prijavnog formulara koji ćeš moći da popuniš u periodu od 5. do 13. maja.

Za sva pitanja možeš se obratiti na radionica@presta-ecommerce.com, a informacije u vezi sa samom radionicom možeš pratiti na www.facebook/Presta.doo.

(1 osoba je glasala, prosečna ocena: 5)

Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija