Kada Design Thinking sretne Agile...

Kada Design Thinking sretne Agile...

Mogu li ove metodologije da rade jedna bez druge ili su “sudbinski vezane”? Sintagma "sudbinski vezano" označava veoma uspešnu kombinaciju dvoje ljudi ili dve stvari, a upravo o temi odnosa između Design Thinking i Agile metodologija će se pričati u četvrtak, 27. juna, u 18:00 časova, na adresi ICT Hub-a Playground.

Može li Design Thinking metodologija uspešno da pokrije faze razvoja i isporuke projekta? Da li je Agile metodologija dovoljno snažna u fazi otkrivanja i definisanja izazova koji je potrebno da rešimo? Koja od njih osigurava da će se inovacija desiti ako za nju ima prostora, a koja je presudna za efikasno korišćenje dostupnih resursa? Da li je njihova veza (ako uopšte i postoji) linearna ili se prepliću i šta se onda dešava između njih? Na kraju krajeva, može li agilna transformacija da bude uspešna bez primene Design Thinking metodologije?

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja, kao i svoj pogled na ovu temu, sa vama će podeliti Igor Ivanović, senior inženjer biznis analize u kompaniji Endava. Igor je strastveni pobornik poslovnih odluka zasnovanih na razumevanju potreba korisnika, fokusiran na biznis analizu, struktuiran pristup inovaciji, dizajn procesa i dizajn korisničkog iskustva. Poslednjih nekoliko godina radi na praktičnoj primeni principa Design Thinking metodologije u razvoju tradicionalnih i digitalnih proizvoda i usluga, a kroz svoje dvodecenijsko iskustvo na različitim ekspertskim i liderskim pozicijama u ICT industriji u regionu centralne i istočne Evrope. Uspešno se bavio kako strateškim inicijativama, tako i operativnim zadacima sa direktnim uticajem na krajnjeg korisnika. Trener je i konsultant u oblastima Design Thinking-a i inovacija i suosnivač konsultantske grupe za biznis dizajn “New Aspect”.

Tokom ovog predavanja, imaćete priliku da prodiskutujete o vašim idejama sa predavačem, kao i da čujete, ili sami navedete, praktične primere iz prakse. Prijavite se na ovaj besplatan događaj putem sledećeg linka.

(1 osoba je glasala, prosečna ocena: 5)

Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija