25.02.2021. ·
1 min
· [ Vreme: ponedeljak, 22.03.2021. ]

Job Fair 2021 - Tvoja karijera počinje ovde!

HelloWorld
0
Job Fair 2021 - Tvoja karijera počinje ovde!

Udruženje studenta tehnike evrope - BEST Niš ove godine, po trinaesti put, organizuje Sajam poslova i stručnih praksi ,,Job Fair - Tvoja karijera počinje ovde!”.

Cilj ovog događaja je da studentima, diplomcima i postdiplomcima pruži šansu da stupe u kontakt sa poslodavcima i na taj način im olakša potragu za radnim iskustvom. Sajam će biti održan 22. i 23. marta 2021. godine na našoj platformi koju možete pronaći na našem dolepomenutom sajtu.

Posetiocima sajma se pruža mogućnost da stupe u direktnu komunikaciju sa predstavnicima kompanija, koji su u potrazi za mladim, ambicioznim i visokokvalifikovanim kadrovima, i lično se
osiguraju da se njihova biografija istakne. Takođe, posetioci sajma će biti u mogućnosti da prisustvuju besplatnim radionicama, tribinama kao i prezentacijama kompanija učesnica.

BEST Nis pokušava da motiviše sve one koji su u potrazi za poslom da budu aktivni, jer će možda baš na ovom sajmu doći do posla za koji su se usavršavali.

Više informacija o samom sajmu i njegovom sadržaju, kao i sve novosti o kompanijama i pokroviteljima možete pronaći na zvaničnom sajtu sajma www.jobfairnis.rs.

Prijave za intervjue će takođe ubrzo biti otvorene kod pojedinih kompanija, učesnica ovogodišnjeg sajma, a formu za prijavu biće moguće popuniti na gorespomenutom sajtu.

Na istom sajtu svi zainteresovani mogu načiniti i prve korake ka pronalaženju posla time što će ostaviti svoju biografiju u našoj elektronskoj CV bazi. Baza će biti na raspolaganju svim kompanijama učesnicama sajma, nakon čega će one moći da izaberu kadrove čiji im profil najviše odgovara.

Sve podatke koje budu ostavili u našoj bazi biće čuvani u skladu sa Zakonom o zaštiti podata ka o ličnosti.

Oceni tekst

5
3 glasa
Da ti ništa ne promakne

Ako želiš da ti stvarno ništa ne promakne, prijavi se jer šaljemo newsletter svake dve nedelje.

0 komentara

Druga dešavanja

Sva dešavanja