20.05.2022. ·
1 min
· [ Vreme: petak, 03.06.2022. ]

IT konferencija CODEstantine ponovo uživo u Nišu

HelloWorld
0
IT konferencija CODEstantine ponovo uživo u Nišu

CODEstantine, konferencija za iskusne programere i IT stručnjake, održaće se ponovo uživo u Nišu, 3. i 4. juna u hotelu Tami ResidenceCODEstantine je najveća konferencija južno od Beograda namenjena programerima sa iskustvom. Cilj konferencije je upoznavanje učesnika sa tehnološkim trendovima i dobrom praksom u razvoju softvera, kao i povezivanje ljudi koji se bave programiranjem i srodnim oblastima.

Konferencija se organizuje šesti put, a prethodnih pet je okupilo više od 1000 posetilaca

Ove godine se očekuje 12 predavača, poznatih stručnjaka u oblasti IT-a, dva paralelna bloka predavanja, panel diskusija, kao i prostor za upoznavanje i razmenu znanja i iskustva. Predavanja su na temu programiranja i IT inovacija, ali i preduzetništva u oblasti tehnologije. 

Jedna od novina ovogodišnje konferencije su poznati predavači iz Evrope. Programeri će imati priliku da, osim predavača iz Srbije, čuju predavanja lidera u oblasti informacionih tehnologija iz Milana, Stokholma i Sofije

Veliki kapacitet na polju elektronike i informaciono-komunikacionih tehnologija u Nišu jesu razlog organizovanja CODEstantine konferencije.

Prodaja karata je u toku, a svoje mesto možete rezervisati na veb-sajtu konferencije.

Više informacija možete naći na društvenim mrežama (Facebook, Instagram, LinkedIn), kao i na veb-sajtu: https://codestantine.com

Organizator konferencije je No Limit Hub, organizacija koja se bavi promovisanjem IT i Startup kulture u Nišu, povezivanjem lokalne IT zajednice i organizovanjem edukativnih događaja.

 

Naši korisnici ostvaruju popust 20% uz promokod: HELLO

 Emilija Stojilković

Marketing menadžer

emilija@nolimithub.com

060/1304383

Oceni tekst

0
Da ti ništa ne promakne

Ako želiš da ti stvarno ništa ne promakne, prijavi se jer šaljemo newsletter svake dve nedelje.

0 komentara

Druga dešavanja

Sva dešavanja