26.03.2024. ·
2 min
· [ Vreme: petak, 19.04.2024. ]

Digitalk konferencija od 19. do 21. aprila u Zrenjaninu!

HelloWorld
0
Digitalk konferencija od 19. do 21. aprila u Zrenjaninu!

U Zrenjaninskom hotelu Vojvodina od 19. do 21. aprila održaće se ovogodišnja Digitalk konferencija, pod sloganom "Zrenjanin, the Eagle has landed!"

Dok Džef Bezos, Ilon Mask i Ričard Brenson istražuju putovanja u svemir, mi se zajedno sa vama trudimo da unapredimo našu planetu kroz primenu veštačke ili prirodne inteligencije.

Uoči 55. godišnjice iskrcavanja na Mesec, ovo je prilika da se zajedno zapitamo o novim inovacijama, smeru veštačke inteligencije i uticaju tehnologije na poslovanje i naše živote.

Jedan od osnivača Digitalk-a i rođeni Zrenjaninac Vlada Kovač, o događaju koji sledi kaže:

"Već više od decenije, IT inženjeri i digitalci svakog proleća dolaze po dozu inspiracije, znanja i poslovnih prilika u Zrejnanin. Svake godine, pred nama su novi izazovi i visoka očekivanja koja ne smemo izneveriti i verujem da smo i ove godine uspeli da napravimo program koji će zadovoljiti i najzahtevnije."

Među više od 30 predavača izdvajamo:

● Goran S. Milovanović, Lead Data Scientist @ Smartocto
● Ina Poljak, Psihološkinja i konsultantkinja
● Borislav Vukojević, Magistar komunikologije i konsultant @ UNESCO
● Vladimir Vulić, Co-founder and President of Digitalizuj.Me
● Rade Rakočević, Osnivač i direktor @ Senzal capital Beograd
● Anka Gorgiev, SVP, Brand Strategy @ BGB Group
● Barbara Maheshwari, Direktorica @ Remote Bob
● Karolina Herbut, Finansijska savetnica, edukatorka, kouč
● Aleksandar Grašić, Osnivač edukativne platforme Outliers (excel.grasic) & Microsoft MVP

Poseban fokus ove godine biće na oblasti veštačke inteligencije i mašinskog učenja. Kompanije i napredni pojedinci sve više koriste veštačku inteligenciju da pojednostave operacije i unaprede procese donošenja odluka.

Od prediktivne analitike do personalizovanog korisničkog iskustva, AI menja način na koji kompanije komuniciraju sa podacima i kupcima, a sve veći broj pojedinaca jednostavne operacije prepušta nekom od AI alata koji su dostigli veliku popularnost.

"Uvek nam je važno da pokrijemo različite aktuelne teme, često iz više uglova, da bismo pokrenuli ljude kojima je potreban podstrek za akciju. Naša konferencija je jedinstvena prilika da dobijete novu energiju i promenite stvari na bolje jer, ovde vas, na jednom mestu, čekaju najbolji predstavnici digitalne ekonomije, kako na sceni, tako i u publici, na kafe pauzama i na žurci." zaključuje predstavnik domaćina Vlada Kovač.

Helloworld vam omogućava 20% popusta kako na kotizacije Digitalk konferenciju, tako i za kotizacije za E-Commerce Days uz promo kod  helloworld.

Više informacija o konferenciji možete pronaći na zvaničnom sajtu.

 

Oceni tekst

4
1 glas
Da ti ništa ne promakne

Ako želiš da ti stvarno ništa ne promakne, prijavi se jer šaljemo newsletter svake dve nedelje.

0 komentara

Druga dešavanja

Sva dešavanja