Deset godina Agile-a u Srbiji - šta sad i kuda odavde? (Agile Serbia Podcast)
Dešavanja

Deset godina Agile-a u Srbiji - šta sad i kuda odavde? (Agile Serbia Podcast)

Četvrtak, 08.04.2021

Tema obrazovanja nikada nije bila važnija kao u poslednje vreme, kada nam se na svakom koraku serviraju edukativni sadržaji koji su pristupačni onima koji zaista žele da nauče nešto novo i  kvalitetno sa određenom vrednošću.

Deset godina postojanja Agile mindseta u Srbiji je i te kako stvar vredna pomena. Pogotovo ako iza toga stoje uspešni primeri pojedinaca i kompanija koje su (najviše za vreme aktuelne epidemiološke krize) uz pomoć agilnog načina poslovanja uspele da se prilagode istoj i izvuku značajne benefite. Agile Serbia je stoga pokrenula seriju Podcast-a pod nazivom Hajde da pričamo o Agile-u (Let’s talk about Agile) u okviru kojih će srpskoj publici i gledaocima iz regiona približiti značaj ove metodologije, njenih pravaca i zbog čega se tačno neka organizacija opredeljuje za agilan način poslovanja.

U četvrtak, 8. aprila sa početkom od 18h, velika imena iz ove oblasti - Zoran Vujkov, Marko Branković, Marko Majkić i Bojan Spasić će otkriti šta timove podstiče da koriste Agile – trenutna kriza ili potpuno okretanje novom modelu rada? Zatim, koje su razlike između Agile-a uvedenog od strane kompanije i Agile-a na inicijativu developera; šta je pored već sada preko potrebne sertifikacije neophodno za karijeru jednog Scrum Mastera ili Product Owner-a i u kojoj meri su ove juniorske pozicije ''potkovane'' teorijom i praksom nakon formalnog obrazovanja.

Učešće u Podcast-u je besplatno i organizuje se kroz MatchAbout platformu, virtuelnom prostoru na kojem se, između ostalog, nalazi i besplatan materijal, mnogo zanimljivih igrica, a omogućena je i direktna komunikacija sa brojnim profesionalcima iz sveta Agile-a.

Prvi korak jeste da besplatno preuzmete aplikaciju na App Store-u ili GooglePlay-u. Međutim, kako je ovo podcast predlažemo da u ovu svrhu pristupite desktop verziji - www.matchabout.com

Zatim se registrujte i pridružite na događaju - Agile Serbia Community.

Za više informacija o predstojećem Podkastu možete pronaći ovde.

Vidimo se! :)


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška