Data Science – šta je to?

Data Science – šta je to?

Drugi ICT Hub online meetup! Nastavljaju da mladima približavaju najinteresantnije teme iz sfere biznisa, informacionih tehnologija i razvoja karijere u digitalno doba.

utorak, 31.03. u 12h ćemo imati priliku da se virtualno družimo sa Milošem Milovanovićem i Valentinom Đorđević iz kompanije Things Solver.

Njih dvoje će nam objasniti šta je to Data Science, koje oblasti pokriva, kako se može primeniti u biznisu i u društvu generalno, kakve probleme rešavamo Data Science-om, i zašto toliko danas pričamo o njemu. Podeliće interesantne primeri iz prakse velikih kompanija poput Google-a, Facebook-a, Pornhub-a. Takođe će nam objasniti koji su to izazovi današnjice sa kojima se susreću kada je u pitanju vođenje i rad u malom i mladom timu.

Sve ovo je ICT HUB pripremio i „upakovao“ u sat vremena druženja na koje je potrebno da se prijavite putem linka.

Uputstvo za prijavu:

1. Registrujte se za online meetup na linku iz teksta

2. Na stranici za registraciju, molimo Vas da upišete ime, prezime i e-mail.

3. Na e-mail će Vam stići potvrda da ste se uspešno registrovali. Preporučujemo da iskoristite opciju i dodate događaj u svoj lični kalendar – linkovi za direktno dodavanje su u mailu potvrde.

4. Stići će Vam i mejl – podsetnik 24 časa i 1 čas pred početak događaja.

5. Da biste pristupili, potrebno je da kliknete na link Click Here To Join u mejlu potvrde (ili u svom kalendaru). Na linku će Vam se prvo pojaviti opcija da preuzmete aplikaciju za računar ili za telefon (u zavisnosti sa kog uređaja pristupate). To traje manje od minuta. Posle toga, otvoriće Vam se prozor gde ćete upisati podatke da biste se priključili događaju.

(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija