07.12.2021. ·
1 min
· [ Vreme: petak, 24.12.2021. ]

Dani inženjerstva: EBEC 2022

HelloWorld
0
Dani inženjerstva: EBEC 2022

Lokalna grupa Udruženja Studenata Tehnike Evrope - BEST Niš već četrnaestu godinu zaredom organizuje lokalnu rundu inženjerskog takmičenja Dani inženjera - EBEC2022, pod motom „REBUILDING THE FUTURE. Today.“. Cilj takmičenja jeste da doprinese vannastavnom iskustvu i obrazovanju svih studenata zainteresovanih za upoznavanje sa poslovnim svetom i izazovima koje on sa sobom nosi, kao i podizanje svesti kod mladih o značaju uključenosti u debate koje se tiču globalnih izazova.Događaj će trajati 3 dana, od 24. do 26. decembra 2021. godine i održaće se na aplikaciji Discord. U ovom vremenskom periodu, sve učesnike očekuje timski rad, neponovljivo iskustvo i sjajne nagrade, a po uspešno završenoj lokalnoj rundi, i putovanje u Maribor na regionalnu rundu takmičenja. Takmičari učestvuju u timovima koji mogu imati četiri člana, a mogu se oprobati u jednoj od dve kategorije: inovativni dizajn i studija slučaja. Takmičarima će se predstaviti izazov iz savremenog poslovnog ili svakodnevnog sveta koji će oni rešavati debatom i prezentovanjem u okviru ,,studije slučaja”, ili kreiranjem tehnološkog dizajna u okviru kategorije ,,inovativni dizajn”.

U samom kreiranju tema koje će takmičari razrađivati učestvuju eminentne kompanije, tako da je zagarantovana realističnost izazova sa kojima se takmičari suočavaju! Rad takmičara pratiće i oceniti stručni žiri, a uz akcenat na mogućnost da takmičari steknu nova znanja i veštine koje će im biti od velikog značaja u budućnosti. Uspešnu realizaciju će omogućiti brojni prijatelji i pokrovitelji.

Svi zainteresovani studenti Univerziteta u Nišu mogu se prijaviti za učešće na sajtu www.ebec.bestnis.rs.

Više informacija o samom konceptu takmičenja, pripremi i predstojećim aktivnostima možete ispratiti na sajtu , Facebook stranici i Instagram nalogu.

Oceni tekst

0
Da ti ništa ne promakne

Ako želiš da ti stvarno ništa ne promakne, prijavi se jer šaljemo newsletter svake dve nedelje.

0 komentara

Druga dešavanja

Sva dešavanja