Brain Summit - AI & Cloud First Conference

Brain Summit - AI & Cloud First Conference

Prvi internacionalni Brain Summit - AI & Cloud First Conference održaće se 19. i 20. maja 2020. godine u hotelu  Hyatt Regency u Beogradu. 

Ova dvodnevna tehnička konferencija se fokusira na teme: veštačke inteligencije, mašinskog učenja, tehnologije oblaka, ali i automatizacije biznis procesa, nacionalne strategije za razvoj veštačke inteligencije i komercijalizacije naučnih principa u domenu savremenih tehnologija.

Organizator događaja je neprofitno udruženje LazyBrain koje je u prethodne 3 godine organizovalo više edukacija i projekata usmerenih na povezivanje i osnaživanje zajednice u domenu veštačke inteligencije, mašinskog učenja, kao i nauke o podacima.

Na događaju će govoriti više od 30 govornika iz regiona i Evrope, a ovim putem pozivamo sve zainteresovane da podele svoje stručno znanje i da se prijave na otvoreni poziv za govornike: https://brainsummit.io/call-for-speakers/.

Na linku se nalaze i predložene oblasti (teme), kao i uslovi konkurisanja, proces evaluacije i izbora, zajedno sa benefitima koji očekuju sve govornike.

Zvanični jezik konferencije je engleski.

Misija Brain Summit-a se nadovezuje na misiju LazyBrain udruženja koje stoji iza njega, a to je da poveže sve ključne igrače koji će podeliti svoja iskustva i znanje u rešavanju nekih od najkompleksnijih problema sa kojima se biznisi, akademske i istraživačke institucije danas suočavaju. Očekivani broj delegata je 500.

Ukoliko želite da obezbedite sebi mesto na ovom događaju, posetite zvanični sajt ili veb prodajno mesto gde možete obaviti kupovinu. Trenutno su u opticaju “Blind Bird” karte.

(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija