Uporedi kompanije

Uporedi kompanije koje su ti interesantne i proceni koja najviše odgovara tvojim kriterijumima

Ocene

Ocena

(7 utisaka)

5

Beneficije

4.6

Napredovanje

4.1

Karijera / privatni život

4.1

Preporuka

100%

Recenzije

10.08.2022

Software Developer (Medior)

4

Lokacija, i super kancelarije :)
Ako se dobro prodate na pocetku i dobijete dobar finansijski paket, odlicno.
Dobar i koristan sportski benefit.

- Ugovor na 18 meseci. Kako ga dobijate i kada i da li prelazite na full time je čista lutrija. Osim ako se stalno ne smejete šefu, nadređenom ili nekom od lidera (zavisno u kom timu ste) i pokazujete “oduševljenje kompanijom” svuda okolo jer vam je toliko stalo do Microsofta i prebacivanja na full time. Ponašanje kolega koje su tu za stalno prema kolegama sa agencijskim ugovorom je vrlo upitno. Dosta egoizma, cinizma i gledanja sa visine.
- Postoje timovi u kojima je atmosfera OK, ali se generalno cela firma ponaša kao mini firma za sebe. Svaki tim vodi svoju politiku, non stop su u ratu, i radi se po principu “da komšiji crkne krava.”
- Ako imate super nadređenog super. Ako ne, poželećete da odete pre nego što ste i došli.
- Work life balans? Postoji ako vam je stalo da nikada ne napredujete ni najmanje. Nepisano pravilo je da biste napredovali i neko vas primetio morate da se date efektivno 12h dnevno.
- Povratak u kancelarije 3x nedeljno kad ceo svet radi hibridno, zbog novog prostora? - Plate su početne skroz full, ali jako se sporo menjaju, te za par godina dođete u situaciju da u drugoj firmi možete da radite za duplo veću platu. Napredak izuzetno spor i dosta nefer.
- U poslednje vreme zapošljava se šakom i kapom, opao kvalitet novozaposlenih što kulturološki što po veštinama zbog potrebe da se kompanija razvije u ogromnu u Srbiji.

Sve recenzije

Plate

4

Ostalo

Beograd

1.200

UX/UI Designer

Beograd
Sve plate

2015. na 2014.

Broj zaposlenih
142 (12%)
Prihod u hiljadama
2.660.236 RSD (100%)
Profit u hiljadama
182.525 RSD (100%)