Uporedi kompanije

Uporedi kompanije koje su ti interesantne i proceni koja najviše odgovara tvojim kriterijumima

Ocene

Ocena

(11 utisaka)

5

Beneficije

4.1

Napredovanje

4

Karijera / privatni život

4.5

Preporuka

90.91%

Recenzije

12.08.2022

IT Consultant

3

1. Lep paket benefita, mada manje vise sve ono sto i druge firme nude - privatno zdravstveno, fitpass, tim bildinzi redovno organizovani od strane firme.
2. Uz srecu se moze desiti da se sertifikujete za neku tehnologiju za koju sertifikat zaista vredi. Doduse, pitanje je da li cete dobiti priliku da na toj tehnologiji i radite, pa se postavlja pitanje vredi li vam uopste taj papir bez ikakvog iskustva.
3. Super kolege.

1. Plata.
2. Povisice ne prate realan doprinos zaposlenog vec staz u firmi.
3. Zaposleni nema utisak da je vazan deo firme, vec samo njen delic, utisak je da niko ne ceni i ne nagradjuje zaposlenog koji dobro radi, pa sem osecaja licne satisfakcije ne postoji nikakva razlika izmedju radnika koji se trudi i onog koji se ne trudi. Ukoliko cenite sebe necete imati problem sa tim - naucicete i verovatno otici dalje, a ukoliko vam treba neko da vas stimulise i pohvali za vase zalaganje kako biste se osecali dobro po pitanju sebe firma nije za vas.
4. Dugo u firmi nije postojao HR kadar, pa je direktna tacka za obracanje bio direktor. Licno nemam problem sa tim, ali znam za negativna iskustva drugih kolega koja su proizisla iz tog obracanja.

Sve recenzije

Plate

650

IT Consultant

Novi Sad

2.100

Project Manager

Novi Sad
Sve plate

2020. na 2019.

Broj zaposlenih
102 (11%)
Prihod u hiljadama
519.885 RSD (-8%)
Profit u hiljadama
111.076 RSD (-19%)