Uporedi kompanije

Uporedi kompanije koje su ti interesantne i proceni koja najviše odgovara tvojim kriterijumima

Ocene

Ocena

(4 utiska)

4

Beneficije

3.3

Napredovanje

2.8

Karijera / privatni život

3

Preporuka

50%

Recenzije

03.08.2022

backend developer

4

Kandidat se na HR razgovoru predstavlja, i ima mogućnost da sazna više o kompaniji i projektima. Naredni korak je tehnički intervju, pre koga se dobija zadatak o kome se diskutuje. Ukoliko kandidat ispuni uslove, sledi poslovna ponuda.
Ističe se da su kolege prijatne i spremne da pomognu novim, i manje iskusnim radnicima. Kolege iz Amerike rado komuniciraju sa svima. Plate su redovne i zadovoljavajuće za naše uslove, uz 25 dana plaćenog godišnjeg odmora. Obezbeđen je i osnovni paket privatnog zdravstvenog osiguranja. HR tim je posvećen radnicima, projekti su zanimljivi, a kompanija ima svoje proizvode iz oblasti finansija i sistema plaćanja. Ne postoji “dress code”.
Glavne prednosti: Redovna zarada, Kolege i uslovi rada, Privatno zdravstveno osiguranje

Izdvaja se nemogućnost učenja i unapređenja znanja. Položaj zaposlenog i njegovi radni zadaci, umnogome zavise od odnosa sa HR timom. Navodi se da tehnički intervju, nema veliki uticaj na prijem kandidata, jer HR subjektivno donosi konačnu odluku. Dalje, da je bolje rešenje menadžment koji nije iz Srbije. Neki koji su radili u korisničkom servisu, kazu da postoje i noćne smene.
Glavni nedostaci: Noćne smene,
Ne bas najbolji odnos sa HR timom

Sve recenzije

Plate

1.184

Software Engineer

Novi Sad

700

QA Specialist

Novi Sad
Sve plate

2020. na 2019.

Broj zaposlenih
206 (29%)
Prihod u hiljadama
712.626 RSD (15%)
Profit u hiljadama
76.685 RSD (3%)