Konkurs je istekao.

Windows programer

Visaris d.o.o.

Beograd
Intermediate
13.08.2020.

Konkurs je istekao.

Upoznaj kompaniju Visaris d.o.o.

 • Visaris d.o.o. je preduzeće sa višegodišnjim iskustvom i ekspertizom u razvoju, projektovanju i proizvodnji savremenih tehnoloških rešenja u oblasti digitalne radiologije i medicinskog imidžinga.

  Visaris Digitalna Radiologija TM predstavlja tehnološko rešenje potpune informatizacije i modernizacije rada radioloških odeljenja i prelazak sa papirnog i filmskog na potpuno elektronsko poslovanje i digitalne snimke. Visaris Digitalna Radiologija TM stvara digitalno radiološko odeljenje gde su informacije uvek dostupne na pravom mestu i u pravo vreme.

  U mogućnosti smo, u ovoj oblasti, da ponudimo digitalne radiografske uređaje sa direktnom digitalizacijom za širok spektar radioloških odeljenja, kao i digitalne R&F uređaje za digitalnu fluoroskopiju i funkcionalni imidžing. Pored kompletnih rešenja, Visaris nudi i sisteme za digitalnu akviziciju u radiografiji i radioskopiji koji postojeće konvencionalne uređaje pretvaraju u potpuno DICOM integrisane digitalne dijagnostičke aparate.


  Pogledaj profil kompanije
 • Prosečna ocena
  2.0
  na osnovu 1 recenzije
  Mogućnost napredovanja
  1.0
  Beneficije
  1.0
  Balans između karijere i privatnog života
  1.0
  Utisak o radu u kompaniji na poziciji Software developer
  Najnoviji utisak

  Pozitivna iskustva o kompaniji:

  Kada ima malo posla, atmosfera je opuštena.

  Zamerke kompaniji:

  Posao je neravnomerno raspodeljen. Postoje periodi kada ima malo posla i periodi kada ima previše. Projekti su tehnološki zastareli. Retko ima novog razvoja. Najveći deo posla je održavanje postojećih projekata. Programer komunicira sa klijentom, programira, implementira softver kod klijenta, obučava klijenta... I naravno, ima mnogo klijenata. Sve za jednu platu, koja se isplaćuje deo na račun, deo na ruke, fiksna je u dinarima i nikada se ne povećava. Lokacija firme je očajna.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija