Konkurs je istekao.

Stručna praksa iz oblasti verifikacije

Veriest Venture Serbia

Beograd, Niš, Novi Sad
Junior
19.08.2020.

Veriest organizuje stručnu praksu i usavršavanje za studente završnih godina iz oblasti verifikacije.

Program plaćene prakse počinje u septembru 2020.

Ukoliko ste zainteresovani da naučite više o verifikaciji čipova i radite na najzanimljivijim projektima iz oblasti kao što su AI, neuralne mreže, automobilska industrija ili komunikacije, pozivamo vas da se prijavite na naš trening gde ćete se upoznati sa osnovama verifikacije i imati priliku da učite i radite sa najboljima iz te oblasti.

Nudimo stručnu praksu i usavršavanje  u trajanju od tri meseca i po uspešno završenom programu mogućnost stalnog zaposlenja.

Ako tražite okruženje u kome možete stručno i profesionalno da se usavršavate, učite od najboljih, imate prijatno radno okruženje i balans između privatnih i poslovnih aktivnosti pošaljite vaš CV na engleskom.

Veriest je internacionalna kompanija koja se bavi ASIC/FPGA dizajnom i verifikacijom, kao i razvojem Embedded softvera. Naši klijenti su vodeći svetski proizvođači čipova, kao i inovativni startapi u oblasti razvoja najnovijih IC tehnologija.

Sa sedištem u Izraelu i razvojnim centrima u Srbiji (Beograd, Novi Sad i Niš) naših 100 inženjera ima misiju da klijentima pruži superiorna rešenja koja uključuju: dizajn arhitekture čipa, projektovanje digitalnih i analognih integrisanih kola, modelovanje sistema, funkcionalnu i formalnu verifikaciju, kao i usluge razvoja Embedded softvera.

Konkurs je istekao.

Upoznaj kompaniju Veriest Venture Serbia

 • Veriest je internacionalna kompanija koja pruža usluge projektovanja i verifikacije ASIC i FPGA mikročipova. Takođe, bavi se razvojem najsavremenijih verifikacionih alata i platformi. Klijenti Veriesta su vodeće svetske kompanije iz poluprovodničke industrije kao i start up kompanije.

  Veriest je osnovan 2007. godine u Tel Avivu, od 2011. godine ima razvojni centar u Beogradu sa preko pedeset zaposlenih inženjera, a od novembra 2017. godine i nove centre u Novom Sadu i Nišu.


  Pogledaj profil kompanije
 • Prosečna ocena
  3.7
  na osnovu 3 recenzije
  Mogućnost napredovanja
  3.0
  Beneficije
  4.0
  Balans između karijere i privatnog života
  4.7
  Utisak o radu u kompaniji na poziciji Verifikator
  Najnoviji utisak

  Pozitivna iskustva o kompaniji:

  Menadzment dobro reaguje na kritike, dosta stvari se brzo ispravlja u hodu. Nikad ne prave problem oko nekih normalnih stvari kao sto je povremen rad od kuce. Jedna od retkih kompanija koja zapravo placa prekovremeni rad (kada postoji). Struktura zaposlenih je dobra, tako da mladji inzenjeri imaju od koga da uce, svi su spremni da pomognu.

  Zamerke kompaniji:

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija