Sistem administrator

LINK group

Beograd, Zemun
Intermediate
31.10.2020.

Mi smo ​LINKgroup​, misijom vođena kompanija. Sa velikom strašću i ambicijom želimo da pomognemo našim korisnicima da postanu uspešniji. Mi iskreno verujemo da je obrazovanje osnov uspeha svakog pojedinca, ali isto tako znamo da današnje obrazovanje ne odgovara potrebama vremena u kom živimo. Zato se trudimo da ga iz korena promenimo i prilagodimo savremenim generacijama. Između naših vizija i realnosti postoji jedino akcija, koju od 1998. godine dosledno sprovodimo. Ako mislite da ste upravo vi neko ko želi da u tom ogromnom poduhvatu bude deo našeg tima, otvoreni smo da se upoznamo i zajedno menjamo svet obrazovanja nabolje.

LINKgroup se više od 20 godina uspešno bavi profesionalnom edukacijom i srednjim i visokim obrazovanjem. Poslujemo na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine, Rumunije, Republike Moldavije i Sjedinjenih Američkih Država, a putem jedinstvenog e-Learning sistema okupljamo polaznike iz preko 120 zemalja sveta.

LINKgroup obrazovna alijansa okuplja obrazovne institucije: ​ITAcademy​, ​BusinessAcademy​, InternetAcademy​, ​CompanyAcademy, OKschool​, ​Visoku školu za informacione tehnologije​, ​ekonomiju i preduzetništvo – ITEP​, Visoku školu strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS​, ​Fakultet savremenih umetnosti – FSU​, ​Srednju školu za informacione tehnologije – ITHS​, ​Savremenu gimnaziju, ​International School i Savremenu osnovnu školu.

U kompaniji koja se neprestano razvija novi, kvalitetni ljudi su uvek dobrodošli, zato vas pozivamo da nam se pridružite na poziciji: Sistem administrator

Odgovornosti:

 • održavanje računarske mreže – softvera i hardvera;
 • servisiranje i održavanje računara i dodatne opreme: popravke hardverskih kvarova, instalacije operativnih sistema i softvera,
 • podešavanje parametara u OS-u i softverima;
 • rad na ITAcademy – izrada online kurseva na smeru Administracija i online komunikacija sa polaznicima.

Kvalifikacije i veštine:

 • iskustvo u administraciji, minimum dve godine;
 • znanje engleskog jezika, minimum srednji nivo.

Potrebni dokumenti:

 • CV.

Benefiti:

 • rad u profesionalnom i dinamičnom okruženju, koje se neprekidno razvija;
 • nagrađivanje u skladu sa postignutim rezultatima;
 • mogućnost daljeg profesionalnog usavršavanja.

Mi se bavimo jednom od najlepših delatnosti na svetu: radimo sa mladim ljudima, budućim liderima ovog sveta, i pomažemo im da ostvare uspeh u životu. Zato tražimo ljude koji su prirodno gostoljubivi, koji su pozitivni, energični i ljubazni. Prepoznajete se u ovome? Radovaćete se radu sa nama. 

Ukoliko smatrate da ispunjavate navedene kriterijume, pošaljite nam svoj CV putem platforme Infostud.

Više o kompaniji možete videti na sajtu: www.link-group.eu

Prijavi se

Upoznaj kompaniju LINK group

 • LINK group je multinacionalna kompanija koja se već više od 15 godina bavi edukacijom i sertifikacijom u oblasti IT-ja i savremenog poslovanja, uspešno ostvarujući misiju podizanja nivoa obrazovanja u oblasti profesionalnog, visokog i srednjoškolskog obrazovanja i pomažući ljudima da postanu uspešniji. 

  Kompanija uspešno posluje lokalno na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine, Rumunije i Ukrajne, a putem učenja na daljinu okuplja polaznike iz preko 120 zemalja sveta. 

  U okviru LINK group obrazovnog sistema u Srbiji posluju četiri osnovne obrazovne institucije: ITAcademy, BusinessAcademy, Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS i Srednja škola za informacione tehnologije – ITHS, sa sedištem u Beogradu i predstavništvom u Novom Sadu. U Rumuniji posluju LINK Academy i BusinessAcademy, sa dve škole u Bukureštu i Temišvaru, a centar poslovnih aktivnosti u Bosni i Hercegovini nalazi se u Sarajevu. Odnedavno, kompanija je svoje poslovne aktivnosti započela i u Ukrajini. 

  Partnerstva sa vodećim svetskim kompanijama i sertifikacije najuglednijih obrazovnih institucija kao što su Cambridge International Examinations, Microsoft, Apple, Zend, Adobe, VUE, Prometric, kao i akreditacija Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja RS, na najbolji način potvrđuju kvalitet kompanije i usluga svih njenih organizacionih jedinica.


  Pogledaj profil kompanije
 • Prosečna ocena
  4.0
  na osnovu 1 recenzije
  Mogućnost napredovanja
  2.0
  Beneficije
  3.0
  Balans između karijere i privatnog života
  1.0
  Utisak o radu u kompaniji na poziciji System administrator
  Najnoviji utisak

  Pozitivna iskustva o kompaniji:

  Puno mladih ambicioznih ljudi. Dobra prilika za razmenu znanja i iskustava. Velika domaća kompanija.

  Zamerke kompaniji:

  Uštogljeni principi i pravila. Uvođenje strahopoštovanja u liniji hijerarhije. Slab/kasni odziv na zamerke i primedbe zaposlenih.

 • Pozicija
  Prosečna neto zarada
  Min Max

  Web Designer
  1 plata
  408 EUR / mesečno
  408 408

  • LINK group
  • LINK group
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija