Oglasi za posao Senior Java Developer
Oglas je preuzet sa sajta poslodavca i sajt HelloWorld ne garantuje njegovu ažurnost.

Senior Java Developer

TNation

Remote

online intervju

29.10.2022.

Key Skills and Qualifications:

 • 5+ years of experience in programming with Java and Spring framework
 • You have strong knowledge of API development
 • You have excellent knowledge of object – oriented programming
 • You have practical experience with the use of Web Services
 • You are familiar with repository systems (Git)
 • It would be great if you have knowledge of JMS and experience of using Azure

We offer:

 • Private health insurance
 • Excellent financial conditions
 • Working in a positive work environment
 • Working on long-term projects
 • English language classes
 • Team activities
 • Sport activities

About the project:

You will have the opportunity to work on an interesting project for one of the largest German marketing companies, with renowned clients like Coca – Cola.

Upoznaj kompaniju TNation

O Kompaniji Iskustva Poslovi Plate

TNation je domaća kompanija sa velikim ambicijama. Osnovani smo 2014. godine i brzo rastemo.

Nudimo usluge developmenta, quality assurance-a IT kompanijama pretežno iz Evrope i SAD. Radi se većinom o IT kompanijama, kojima dugoročno trebaju dodatni developerski resursi. 

Fokusirani smo na kreiranje timova, koji će u dužem vremenskom periodu raditi kao sastavni deo razvojnih timova naših klijenata. Zato je angažovanje naših developera višegodišnje i praktično se nikad ne završava.

U ovom trenutku imamo 16 aktivnih timova koji rade na raznovrsnim projektima od logističkog softvera (optimizacija kretanja tankera po svetu), softvera za nemačku automobilsku industriju, zdravstvenog softvera (za 40+ klinika u Skandinaviji), e-commerce portala (Nemačka), do jedinstvenih finansijskih alata koje koriste najveće finansijske institucije na svetu.

Preko 130 zaposlenih stvara prijatnu i motivišuću radnu atmosferu svakog dana. Imamo velike ambicije ka razvoju globalnih IT rešenja i fokusirani smo na kreiranje timova najboljih programera iz Srbije i regije.

++ ŠTA GRADIMO ++

 Fokusirani smo na usluge i tehnologije koje će klijentima omogućiti konkurentnost i ubrzati njihov uspeh.

Platforme na kojima radimo su Web, Desktop, Android, iOS a tehnologije: Java, C#, .NET, JavaScript, PHP, Ruby on Rails, Objective C, Typo 3, Magento, Word Press. Projekte koje realizujemo su iz oblasti autoindustrije, bankarstva, finansija, logistike, zdravstva, distribucije, proizvodnje, nabavke i drugih privrednih grana.

++ KAKO RADIMO ++

NEGUJEMO TIMSKI DUH I PRIJATELJSKU ATMOSFERU. PODSTIČEMO ZAPOSLENE NA KONSTANTAN PROFESIONALNI RAZVOJ. ORGANIZUJEMO INTERNA PREDAVANJA, KURSEVE I WORKSHOP-OVE.

Nastojimo da svakom zaposlenom posvetimo pažnju i da vodimo računa o njegovim profesionalnim i privatnim potrebama. Radimo osam sati bez prekovremenog rada, ali nismo isključili vreme za odmor i zabavu – često odmeravamo snage u gaming roomu, na fudbalu i raznim team building aktivnostima.

++ NAŠ TIM ++ 

Naš tim čine preko 130 developera, inženjera, dizajnera i QA agenata. Dominantna odlika naših zaposlenih je posvećenost ka istom cilju. Svi smo deo TNation porodice i vodimo računa jedni o drugima.

++ GDE RADIMO ++ 

Sedište TNation-a je na Novom Beogradu, u poslovnoj zgradi West End, ali zapošljavamo ljude iz cele Srbije i regije (Republika Srpska, Federacija BiH, Makedonija, Crna Gora) koji posao mogu da obavljaju iz svojih mesta (remote).

++ PRIDRUŽI NAM SE ! :) 

TNation je fokusiran na zadovoljstvo svojih zaposlenih, trudimo se da kreiramo opuštenu, prijatnu i krajnje uspešnu poslovnu atmosferu. Radićete sa nekim od vrhunskih stručnjaka u ovom poslu, uz koje ćete svakodnevno napredovati. Moći će te da učite, eksperimentišete i implementirate najsavremenije tehnologije. Nudimo odlične finansijske uslove i stabilnost posla. Ukoliko tvoje kvalifikacije odgovaraju našim otvorenim pozicijama - prijavi se/dobrodošao si u TNation!

Opšti utisak i preporuka

4.1
86%

Menadžment kompanije

5

Beneficije

4

Balans karijere i privatnog života

4.6

Timska atmosfera

5

Zadovoljstvo projektima

5

Mogućnost napredovanja

4.1

Iskustvo o radu

Iskustvo · 22.07.2022

Software Developer

Opšti utisak

5
Trenutno zaposlen/a na neodređeno 4-7 godina
Pozitivno

Savršen balans posla i privatnog života. Nema pritiska, odlična je atmosfera među timovima i kolegama. Sto se tiče posla, nikad kraja novinama :) Od početka korone svi smo remote. Plata redovna, engleski dva puta nedeljno, učimo i družimo se, privatno zdravstveno za sve zaposlene, karte za bioskop, pokloni za godišnjice,...

Zamerke

oprema da bude malo bolja odmora nikad dosta, pa i koji dan vise bi dobro dosao ;)

0

Prosečna neto plata

1750

Software Developer 5 plata

MIN
1200
PROSEK
1750
MEDIJANA
1850
MAX
2100

Prosečna neto plata

550

Test Engineer 1 plata

MIN
550
PROSEK
550
MEDIJANA
550
MAX
550

Slični poslovi