Konkurs je istekao.

Hardverski serviser (junior) - vozač

Mega Computer Engineering

Beograd
Junior
04.12.2019.

logo_19636

Mega Computer Engineering, Mis Irbijeve 48V, Beograd

Vebsajt: www.mega.rs

Kompanija je lider na tržištu u oblasti razvoja i implementacije informacionih sistema državne uprave. Naša inovativna rešenja su do sada implementirana u preko tri stotine institucija u državnoj upravi u Srbiji i regionu. Kompanija zapošljava oko pedeset vrhunskih stručnjaka iz IT oblasti, a po potrebi angažuje i spoljne saradnike.

Ukoliko ste odgovorni, orijentisani ka ostvarenju ciljeva i tragate za novim izazovima pozivamo Vas da se prijavite na oglašenu poziciju:

Hardverski serviser (junior) - vozač

Mesto rada: Beograd

Osnovne dužnosti i odgovornosti:

 • Tehnička podrška zaposlenima i komitentima
 • Poznavanje računarskog hardwera i servisiranja
 • Poštovanje kompanijskih standarda, procedura i procesa

Neophodne kvalifikacije:

 • SSS
 • Radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima (najmanje 1 godina)
 • Poželjno iskustvo i znanje u navedenim IT oblastima
 • Aktivna vozačka dozvola B kategorije

Kompetencije:

 • Želja i sposobnost za brzo učenje, istraživanje i savladavanje kompleksnih sistema
 • Spremnost na terenski rad
 • Inicijativnost i samostalnost u rešavanju problema
 • Sistematičnost, organizovanost i preciznost u radu
 • Sposobnost individualnog rada, kao i efikasnost u timu/dobre saradnje sa kolegama
 • Usmerenost na rezultate i posvećenost radu
 • Visok nivo odgovornosti

Rok za konkurisanje: 04.12.2019.

Konkurs je istekao.

Upoznaj kompaniju Mega Computer Engineering

 • Kompanija Mega computer engineering je osnovana 1991. godine sa sedištem u Beogradu. Unazad 15 godina se potpuno opredelila za sistem integracije, po principu “ključ u ruke”. Dakle, od analize potrebe korisnika, projektovanja, izrade, konverzije i prečišćavanje starih podataka i implementacije informacionog sistema, pa do izrade specifikacije, projektovanja kapaciteta budućeg hardverskog sistema pa do isporuke i instalacije sve potrebne hardverske opreme. Post-prodajna podrška uključuje 24x7 servis našim korisnicima. Ovakav servis, uz kompletnu podršku, korisniku pruža sigurnost da svoju softversku investiciju može da upotrebi do maksimuma i ostvari željene rezultate. 

  Specijalizovali smo se za web aplikacije (intranet/internet rešenja), i u tom domenu smo razvili čitav set alata i komponenti, koji su i posebni proizvodi za globalno svetsko tržište. 

  Specijalnost našeg poslovanja je E-government. U ovoj oblasti namećemo se kao vodeća kompanija kako u Srbiji, tako i u regionu. Preko 10 godina iskustva u radu sa državnim organima i administracijom, kao i stalno unapređenje i razvoj naših tehnologija koje idu u korak sa svetskim, doneli su nam neprocenjivo iskustvo i proizvode koji svojim kvalitetom mogu da se porede sa bilo kojim tog tipa u svetu. Merilo kvaliteta i uspeha naših sistema uvek su bili i ostaće naši zadovoljni korisnici. 

  Kompanija zapošljava 50 vrhunskih stručnjaka iz IT oblasti, a po potrebi angažuje i spoljne saradnike.


  Pogledaj profil kompanije
 • Prosečna ocena
  2.6
  na osnovu 17 recenzija
  Mogućnost napredovanja
  2.4
  Beneficije
  2.2
  Balans između karijere i privatnog života
  2.5
  Utisak o radu u kompaniji na poziciji Programer
  Najnoviji utisak

  Pozitivna iskustva o kompaniji:

  Pokusao sam da akitviram sve svoje mozdane vijuge za komentar, unapred se izvinajvam bice kratak: Ljudi koji rade su mladi ali brzo se menjaju pa i nemate vremena da izgradite neki konkretniji odnos. Imacete priliku da malo zadjete svet SQL i HMTL nacite kako se prica sa korisnicima i to je to.

  Zamerke kompaniji:

  Lokacija: Dve kucice obrasle travom ispucao beton. Proces selekcije: Vec na prvom intervju koju traje 5 do 10min ste primljeni i pocinjete da radite. Nemate vremena da razmislite, Radno okruzenje: Od 3 stolice sklopljena jedna. Pod prljav. Tehnologije: Developer verzija aplikacije za IE, copy/paste koda. Fruktoacija velika,znanje sa kolena na koleno. Plate: Minimalac na racun,ostatak trazite sami. Plata nekad kasni,ne uvek ali moze da kasni. Gore od ovoga je da nemate posao.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija