Oglasi za posao Frontend (JS) Developer
Oglas je preuzet sa sajta poslodavca i sajt HelloWorld ne garantuje njegovu ažurnost.

Frontend (JS) Developer

MikroElektronika

Beograd

06.09.2022.

Opis radnog mesta

Kako je Mikroelektronika sinonim za embedded programiranje i mikrokontrolere, tako i u ovoj kompaniji postoji mnoštvo aplikacija koje zahtevaju dobro dizajnirane i kvalitetno implementirane frontend interfejse. Mikroelektronika je specifično radno okruženje, koje će pred vas staviti ogroman broj informacija i realnih poslovnih problema, i bićete u prilici da podignete svoje znanje do zavidnog nivoa. Specifičnost poslovanja traži od vas sposobnost da uočite neke probleme van ustaljenog šablona, da nađete najbolje moguće rešenje tih problema i implementirate ih bilo u kroz interfejs informacionog sistema, bilo u neki od web servisa ili sam sajt.

Sada kada je MikroElektronika u procesu pretvaranja u ozbiljnu, organizovanu i moćnu korporaciju, a sve to u vremenu neverovatne ekspanzije internet tehnologija, izazovi koji su pred vama su ogromni i veoma uzbudljivi. Ukoliko želite da radite na najmodernijim arhitekturama aplikacija na Amazon AWS platformi, razmišljate van ustaljenih okvira, imate hrabrosti da se uhvatite u koštac sa izazovima kroz razvoj jednog savremenog korisničkog interfejsa informacionog sistema, web servisa ili sajta, i da zajedno napredujete sa nama onda je ovo pravo mesto za vas. Od Vas se očekuje da budete deo tima koji će uspeti da svojim radom doprinese da naš informacioni sistem, sajt i web servis u koraku prati i omogući dalji razvoj naše kompanije.

Šta nudimo?

Radno mesto koje će unaprediti vaše znanje i dići vaš rad na viši nivo. Pored toga radićete u dinamičnoj i kreativnoj atmosferi. Nama u Mikroelektronici nije bitno samo koju ste školu završili i gde ste prethodno radili. Fakultetska diploma je poželjna i veliki plus, ali samo ako ste sposobni da stečeno znanje praktično primenite i iskoristite u poslu. Ukoliko ste, pak, do praktičnog znanja došli nekim drugim putevima, to takođe pozdravljamo i možemo vas sa sigurnošću uveriti da ćete biti u istom položaju kao i vaše kolege sa diplomom. Uz ovu prijavu za posao, možete ostaviti i link ka vašem github nalogu gde možemo pogledati vaše projekte. Kako bi stekli bolji utisak o vama, molimo vas da pažljivo prođete kroz dva prosta koraka do konačne prijave za posao.

Kakva nam osoba treba?

Ljubav prema programiranju

Treba nam osoba koja programiranje ne doživljava samo kao posao već i da mu to predstavlja nešto što voli i bez čega ne bi mogao da zamisli svoj život. Osoba koja je spremna da se uhvati u koštac sa novo nastalim problemom i da nakon pronađenog rešenja oseti zadovoljstvo. Osoba koja želi da nauči nove tehnologije i da ih implementira na sebi svojstven način.

Voli da radi

Pre svega želimo da budete srećni na svom radnom mestu i da radite ono što vas ispunjava i što znate najbolje. Samo u takvoj atmosferi i uz pozitivnu energiju vi možete doprineti bržem i boljem razvoju bilo našeg informacionog sistema, sajta ili pak nekog od web servisa. Takvoj osobi dati problem ne predstavlja samo zadatak koji treba da reši, već i izazov sa kojim se rado hvata u koštac.

Potrebna znanja

  • Iskustvo u radu sa Javascript-om
  • JQuery
  • React
  • Generalno poznavanje rada API-ja i uvezivanje frontend aplikacije sa istim
  • Mogućnost da analitički sagleda probleme u radnim zadacima i ponudi rešenje
  • Poznavanje web tehnologija i W3C standarda, kao i programskih koncepata i web arhitekture
  • Iskustvo sa Git-om

Poželjna znanja

  • Rad sa Redux-om
  • Poznavanje rada sa paket menadžerima (npm, yarn)

Upoznaj kompaniju MikroElektronika d.o.o.

O Kompaniji Iskustva Poslovi Plate

MikroElektronika proizvodi softver i hardver za hobiste, inženjere, studente i profesore koji se bave razvojem uređaja zasnovanih na mikrokontrolerima. Bilo da su to "uradi sam" vikend poduhvati, izumi Kikstarter preduzetnika, ili projekti velikih svetskih kompanija i fakulteta, cilj je isti: da pojednostave elektroniku i omoguće korisnicima da ostvare svoje ciljeve uz minimum utrošenog vremena i energije. Nude kompletna razvojna rešenja za ARM, PIC, AVR, FT90x i 8051 mikrokontrolerske arhitekture; sarađuju sa najvećim imenima iz industrije, kao što su Microchip (kojima su authorized design partner and premier third party partner) kao i Texas Instruments, Microchip, STmicroelectronics (official consultant and third party partner). Brzo rastu, imaju još veće planove i ambicije, i uvek traže nova pojačanja za tim.

Raditi u MikroElektronici nosi sa sobom mnogo uzbuđenja i zanimljivosti. Bićete u prilici da se upoznate sa najnovijom tehnologijama u oblasti embedded sveta. Imaćete prilike da komunicirate sa mnogim inženjerima iz velikih svetskih kompanija, poput Microchipa, Texas Instrumentsa, Atmela, Telita i drugih. Neki od vas će biti na velikim međunarodnim sajmovima u Nirnbergu, Minhenu i Arizoni i imaćete šansu da često putujete. Neki će prisustvovati kreativnim sastancima na kojima određuju put razvoja novih proizvoda i imaćete priliku da se iskažete u mnogim veštinama. Svaka dobra ideja će biti saslušana. Imaćete pristup našim proizvodima i moći ćete da pravite razne zanimljive primere i uređaje koje ste oduvek želeli.

Prosečna ocena

2.0

na osnovu 3 recenzije

Mogućnost napredovanja

2.0

Beneficije

1.3

Karijera / privatni život

1.0

Iskustvo o radu

Iskustvo · 10.02.2022
Ne preporučuje

Embedded Software Engineer Intern

Opšti utisak 1
Prethodno na praksi Manje od jedne godine
Pozitivno

Dobra besplatna kafa u menzi.

Zamerke

Odnos nadredjenih prema podredjenima je uzasan. Praktikantima je zabranjeno da ulaze u kuhinju i tamo borave za vreme pauze za rucak od sat vremena. Lokacija uzasna. Radno vreme je fiksno. Plate su male.

1

Prosečna neto plata

1550

Project Manager 1 plata

MIN
1550
PROSEK
1550
MEDIJANA
1550
MAX
1550

Prosečna neto plata

767

Software Engineer 3 plate

MIN
500
PROSEK
767
MEDIJANA
600
MAX
1200

Slični poslovi