Konkurs je istekao.

Frontend Developer

NBG Creator

Beograd
Intermediate
27.11.2019.

logo_36339

Nbgcreator je ćerka firma Nbgteam-a koja se bavi razvojem i unapređenjem poslovanja malih i srednjih preduzeća kroz poboljšanje njihovog nastupa na internetu. Osnovne usluge firme obuhvataju izradu internet prodavnica, web sajtova, SEO optimizacija sajtova, kreiranje sadržaja i usluge digitalnog marketinga.

Kako bi uspešno odgovorila na potrebe sve zahtevnijeg tržišta, firma Nbgcreator traga za entuzijastima koji bi se razvili i usavršavali radom u našem timu.

Više o nama na www.nbgcreator.com.

Raspisujemo konkurs za poziciju:

Frontend Developer

Beograd

Uslovi:

  • Obavezno poznavanje HTML5, CSS3 i JavaScript-a
  • Iskustvo u kodiranju u različitim softverima: WordPress, Drupal, Magento, Custom CMS

Obavezno navesti prethodna iskustva u radu sa različitim platformama. Potrebno je poslati minimum 3 rada (linka) ka responsive web sajtovima gde ste samostalno uradili implemenatciju dizajna odnosno frontenda.

Rok za konkurisanje: 27.11.2019.

Konkurs je istekao.

Upoznaj kompaniju NBG Creator

  • Naš tim je osnovan davne 2002. godine, vremenom su se ljudi menjali, ali je filozofija ostala ista. Danas imamo veliko iskustvo u razvoju vizuelnog identiteta, izradi veb sajtova i aplikacija različitog nivoa kompleksnosti, kao i unapređenju online poslovanja primeno različitih Internet marketing tehnika.

    Trenutno naš tim broji 8 stalnih članova. Podršku timu čini veći broj spoljnih saradnika iz raznih oblasti koje upošljavamo prema potrebi projekta.


    Pogledaj profil kompanije
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija