Zašto HelloWorld.rs

IT industrija je jedna od retkih zdravih i prosperitetnih industrija u Srbiji. Svaki dan se otvaraju nove firme i sve je veća potreba za IT profesionalcima. Ovaj sajt je napravljen za vas - IT profesionalce - sa ciljem da vam olakša odabir sledeće stanice u vašoj karijeri.

Kako to želimo da uradimo:

  • Skupljamo veliki broj ponuda za posao. Trudimo se da imamo sve oglase za IT pozicije u Srbiji. Neke oglase preuzimamo od pouzdanog izvora (sajt poslovi.infostud.com), a na našem sajtu možete videti i sve ostale oglase koje smo preuzeli sa sajtova kompanija i drugih izvora. Te oglase možete videti kada na kraju pretrage odaberete opciju za prikaz i takvih oglasa.
  • Štedimo vreme za informisanje o poslodavcu. Za svaku kompaniju smo prikupili javno dostupne podatke – čime se bave, kakve su im finansije i broj zaposlenih (sa APR-a), kako im izgledaju prostorije, gde se nalaze... I time želimo da vam ubrzamo i olakšamo odluku da li je neki poslodavac dovoljno zanimljiv za vas.

Uz to ćemo vas informisati o značajnim događajima u IT industriji, trendovima, dešavanjima na tržištu rada. A kako će tačno izgledati Helloworld i šta će nam tačno biti u fokusu najviše će zavisiti od vaših potreba i želja. I zato nam mnogo znače vaši komentari i molimo vas da se ne ustručavate da nam kažete šta radimo dobro, šta možemo bolje a šta moramo bolje.

Zašto baš "Helloworld"?

Hello world je za mnoge programere prvi program koji napišu u novom jeziku koji uče. Zato simbolizuje lep početak putovanja koje širi znanja i iskustva i obećava nešto novo, drugačije, bolje... Želimo da naš sajt bude baš takav, zato smo mu dali to ime.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija