telXira GmbH

telXira GmbH

0 0

Kontakt

Adresa Muehlebachstrasse 43
Telefon +41445869080
Zaposlenih 11-50
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

telXira was founded in 2013 to challenge the status quo in the business messaging market and deliver user-centered solutions that come with excellent end-to-end customer service .
 
We started our company to remove the barriers to using business messaging to achieve business goals. Our team works closely with our customers and partners to ensure they get the support they need and can maximize the value of business messaging in their organization.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije telXira GmbH

Ocena (0 utisaka)

0

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Intervju · 14.04.2022.
Negativno iskustvo

Senior Back End Developer

Bez ponude za posao

Trajalo je 1 nedelju

Kako je izgledao proces

Dobio samo mail da su se odlučili za drugog kandidata i to odmah po apliciranju već drugi put, ne gledaju prijavu i odmah obaveštavaju kandidata o odbijanju za zaposlenje.

1
Intervju · 06.01.2022.
Negativno iskustvo

DevOps Engineer

Bez ponude za posao

Intervju lak

Trajalo je 4 nedelje

Kako je izgledao proces

Prvi razgovor je bio zamišljen kao screening i tu bih se upoznao sa dva člana iz različitih timova. Nakon što sam dobio potvrdni mejl, rečeno mi je da ću ubrzo dobiti pozivnicu za razgovor. To se nije desilo sve do sutradan tj. termina za razgovor. Na samom razgovoru sam imao prilike da predstavim sebe i svoja prethodna...

Pitanja sa intervjua
  • Šta je HTTP protokol? Od kojih metoda se sastoji?
0

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Plate koje su uneli korisnici sajta

Prosečna neto plata

500

IT Help Desk / Support 1 plata

MIN
500
PROSEK
500
MEDIJANA
500
MAX
500