Zuhlke Engineering d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Zuhlke Engineering d.o.o.

  (3 utiska)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
4.3
beneficije

4.7
mogućnost napredovanja

4.7
balans između karijere i privatnog života

DevOps Engineer Trainee

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Odmah nakon slanja CV-a dobio sam feedback od HR-a u kojem mi je zakazan telefonski intervju što je za svaku pohvalu. Korektno tehničko lice me pozvalo u zakazano vreme i imali smo telefonski razgovor koji je trajao oko 45 minuta. Razgovor je bio na engleskom u kome smo se dotakli nekih HR pitanja, kao i nekih teorijskih pitanja iz struke. Dobio sam pozitivan feedback i zakazan mi je razgovor u firmi. Na zakazanom intervjuu pojavila su se dvojica ispitivača. Jedan od njih se izuzetno lepo predstavio govoreći o svom obrazovanju, kao i o svojoj poziciji u firmu, dajući mi svoju vizit kartu. Prolazili smo kroz stavke koje sam ja naveo u svom i CV-ju, kao i one koje je zahtevala navedena pozicija. Ispitivač koji mi je dao svoju vizit kartu postavljao mi je izuzatno odmerena pitanja koja su zahtevala znanje koje jedan junior treba da ima. Pitanja su se odnosila na teoriju sa fakulteta, kao i praktične primere koje je junior elektroinženjer mogao samostalno da nauči ako se dovoljno trudio da produbi teorijsko znanje sa fakulteta. Profesionalno, znalački i sa merom sa njegove strane. Pitanja drugog ispitivača, po mom mišljenju, bila su u najmanju ruku problematična. Nakon mojih odgovora na teorijska pitanja ja sam stekao utisak da sam ga iznervirao svojim teorijskim poznavanjem materije, znanjem koje je naglašeno u oglasu za juniorsku poziciju. Moj dojam je bio da on, iako ima praktično iskustvo iz prakse, nema širinu u znanju, kao i način razmišljanja koje bi jedan inženjer morao da ima, i na mene je ostavio utisak osobe koja je na pogrešnom mestu. Nakon toga su sa njegove strane krenula izuzetno teška pitanja iz praksa, pitanja za čije odgovore je potrebno višegodišnje iskustvo, koje nije bilo naglašeno u oglasu. Drugi ispitivač se povremeno ubacivao sa pitanjima koja su bila u njegovom stilu sa početka intervjua, jaka teorijska osnova + praktično znanje koje je moglo samostalno da se stekne. Nakon završenog intervjua od ispitivača koji mi nije dao vizit kartu dobio sam feedback da ćemo stati i da neće biti sledećeg kruga. Njegovo obrazloženje je na mene delovalo frapantno. Komentar je bio da teorijsko fakultetsko znanje (koje je bilo u oglasu) i koje ja očigledno imam lako ispari!? i da on ipak više ceni praktično poznavanje materije (koje se nije tražilo u oglasu). Sve u svemu, razgovor sa ovim ispitivačem ostavio je na mene jako loš utisak i bacio senku na sjajan utisak koji je na mene ostavio HR, drugi ispitivač, kao i sam ambijent u kome se kompanija nalazi. Mišljenje da teorijsko znanje stečeno na najpriznatijoj visokoj školi u nasoj zemlji ne predstavlja ništa je u najmanju ruku problematično. Veoma gorak utisak i veoma loša reklama za kompaniju.
Pitanja sa intervjua
  • Šta je DHCP?

utisak sa intervjua postavljen: 10.11.2017.

Devops medior

Vladimir P.
bez ponude za posao
Intervju lak
negativno iskustvo
Kako je izgledao proces
1 tehnički krug preko telefona oko 45 min trajanja. Korektno (kulturno) tehničko lice sa druge strane, nema HR screening-a, samo su zakazali tehnički intervju - red flag za svakoga ko traži posao, je l ovo kompanija ili studentska zadruga koja skuplja CV-jeve? Tehničko lice je odmah dalo feedback. Nakon pitanja o očekivanoj visini zarade (1k EUR), intervju je završen sa feedback-om da neće biti više krugova. Moja impresija je da imaju konstantno oglase za iste pozicije sa istim opisima radi privida relevantnosti na tržištu, ali da zapravo ne primaju nikoga ili primaju nekoga ko je kvalitetan početnik (self made- u tom slučaju zaobiđi ovo) ili bez posla-ikakvog. Koja kompanija može da priušti sebi da im mesecima treba da nađu nekoga, ako poslovni obim/procesi/novi projekat zahtevaju novo radno mesto? Svi komentari i utisci o kompaniji koje sam pročitao su kao iz template-a , je l moguće da niko nema negativno iskustvo na 4 strane iskustava? Želim da Helloworld ostane mesto gde ljudi dele iskustva, da se ukaže na reklamiranje kompanija, mislim da ne treba ćutati, nikome ne dugujemo ništa. Na osnovu komentara sa sajta i feedback sa mog intervjua zaključujem da je misija kompanije da vam poruči da treba još da radite na sebi o svom trošku, a oni će vam možda ukazati priliku, hvala nebesima čekaće vas isti oglas - kad budete imali 10 godina iskustva koje se match-uje sa njihovim evanđelističkim zahtevima i posedovali spremnost da radite za trocifrenu cifru u EUR, ka sredini od hiljadu, što niže, ipak nude privatno zdravstveno i moderne kancelarije, možda i neki stoni fudbal, kada je to postalo perk ili uopšte prihvatljivo kao kul, ili uopšte da se pominje i gde :)? Nadam se da ce moj feedback pomoći svima koji se u neverici isčuđavaju koliko aktivnih oglasa ima Zuhlke, svakog meseca, uvek, zauvek :)

utisak sa intervjua postavljen: 29.10.2017.

Embedded Software Engineer

Nenad K., Niš
bez ponude za posao
Intervju težak
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Razgovor je na engleskom i traje između pola sata i sat vremena. Ako konkurišite za neku od pozicija u ovoj firmi obnovite teoriju, insistiraju na tome. Inženjer ili "stručnjak" s kojim razgovarate o datoj oblasti, konkretno mikrokontroleri i njihovo programiranje, mnoge stvari ne zna, pa se prosto pitate odakle on tu. Ne zanima ih vaše prethodno iskustvo. Čovek s kojim razgovarate o oblasti za koju ste konkurisali i ne zna o čemu pričate a zadužen je za tu poziciju, već insistira na pitanjima koja mu je neko najverovatnije zadao, a on nabubao.
Pitanja sa intervjua
  • Mnoga pitanja nisu bila vezana za poziciju za koju sam konkurisao.
  • Na moje pitanje da li zna šta je "time capture" njihov inženjer to nije znao.
  • Teorijska pitanja s fakulteta koja su mnogi od nas zaboravili.

utisak sa intervjua postavljen: 26.10.2017.

Java Software Engineer

Vladimir T., Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju težak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Dva kruga od po 2 - 2.5h, sve na engleskom, naglasak na tehničkim aspektima, odmah se dobija povratna informacija (da li sam prošao ili ne). Jedino sam na drugi krug čekao desetak dana, jer je morao da bude prisutan neko iz inostranstva. Opšti utisak: profesionalno, opušteno, prijatno i mnogo se nauči tokom intervjua jer intervjueri dopune sve odgovore koje kandidat ne zna.

utisak sa intervjua postavljen: 26.05.2017.

DevOps Engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Proces se sastoji iz 3 kruga. Na kraju svakog kruga, dobija se odgovor da li se ide dalje ili ne. Razgovori su tehničke prirode, i prolazi se kroz listu stavki za odgovarajuću poziciju. Svi zaposleni sa kojima sam imao kontakt su bili izrazito prijatni i opušteni. Iako nisam dobio ponudu za posao, iskustvo smatram dragocenim. Moja iskrena preporuka!

utisak sa intervjua postavljen: 27.03.2017.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Zuhlke Engineering d.o.o. je deo Zühlke Group. Kompanija se bavi softverskim inženjeringom, konsultantskim menadžmentom i finansiranjem start up-ova. Osnovana 1968. godine, Zühlke Group danas ima lokalne timove u Austriji, Nemačkoj, Srbiji, Švajcarskoj i Velikoj Britaniji. U 2016. godini generisano je 122 miliona evra prihoda, a trenutno imamo više od 800 zaposlenih.

Kao nezavisni provajder, Zuhlke donosi ideje na tržište i pomaže kompanijama da postignu uspeh. Mi kombinujemo prednosti i ciljeve klijenata sa našim veštinama implementacije u tri međusobno povezane oblasti: softverski inženjering, menadžment savetovanje i start-up finansiranje. Koristi od rada sa Zuhlke su povećana inovacija, produktivnost i rast.

Oglasi za posao (trenutno 7 aktivnih oglasa)

Internship – .NET (C#)

Beograd  • Rok: 03.10.2019

Final-year student at one of the technical faculties or freshly graduated, communicative and open-minded personality, fluent in English (both written and spoken)... (pročitaj oglas)

Java Software Engineer

Beograd  • Rok: 03.10.2019

You should have a technical related degree and/or equivalent professional qualification, communicative and openminded personality and be fluent in English (both written and spoken)... (pročitaj oglas)

Embedded Software Engineer

Beograd  • Rok: 03.10.2019

A technical related degree, open-minded personality and fluency in English - both written and spoken. By now, you have gathered more than a year of relevant experience... (pročitaj oglas)

Embedded Software Internship

Beograd  • Rok: 03.10.2019

Solid C/C++ knowledge; operating systems foundations, Linux or RTOS experience is a plus; OOAD basics (UML)... (pročitaj oglas)

.NET Software Engineer

Beograd  • Rok: 03.10.2019

You should have a technical related degree and/or equivalent professional qualification, communicative and openminded personality and be fluent in English (both written and spoken)... (pročitaj oglas)

Internship – Java

Beograd  • Rok: 03.10.2019

BSc required (no undergraduate exams left). One colloquial project completed and able to present. communicative and open-minded personality... (pročitaj oglas)

Senior Embedded Software Engineer

Belgrade  • Rok: 03.10.2019

A technical related degree, open-minded personality and fluency in English - both written and spoken.By now, you have gathered more than 4 years of relevant experience. As for technical expertise, under the belt you already have... (pročitaj oglas)

Internship – C/C++ (Embedded)

Beograd  • Rok: 02.09.2019

C/C++ (Embedded), Linux and RTOS, Basic and advanced communication protocols (I2C, UART, USB, CAN…), OOAD basics (UML)... (pročitaj oglas)

Internship – C/C++ (Embedded)

Beograd  • Rok: 02.09.2019

C/C++ (Embedded), Linux and RTOS, Basic and advanced communication protocols (I2C, UART, USB, CAN…), OOAD basics (UML)... (pročitaj oglas)

DevOps Engineer

Beograd  • Rok: 18.08.2019

Interpreted or scripting languages (Python, Perl, PowerShell, Unix Shell, etc.). OOP and compiled languages like C# or Java. Windows Server or Unix administration... (pročitaj oglas)

Senior Software Engineer Java

Beograd  • Rok: 02.09.2019

5+ years of stable professional experience in software development, strong understanding of OOP concepts, UML and software design patterns (GOF)... (pročitaj oglas)

Senior Software Engineer .NET

Beograd  • Rok: 02.09.2019

5+ years of stable professional experience in different areas of software engineering, experience and knowledge of OOP concepts, UML, design patterns and architectural concepts... (pročitaj oglas)

Internship – Java

Beograd  • Rok: 02.09.2019

BSc required (no undergraduate exams left). One colloquial project completed and able to present. communicative and open-minded personality... (pročitaj oglas)

Senior Embedded Software Engineer

Beograd  • Rok: 02.09.2019

4+ years of relevant software development experience; broad experience with development platforms and ecosystems – Linux and RTOS; IDEs - e.g. Eclipse, QT, MSVC, Code::Blocks, etc. (pročitaj oglas)

Java Software Engineer

Beograd  • Rok: 02.08.2019

You should have a technical related degree and/or equivalent professional qualification, communicative and openminded personality and be fluent in English (both written and spoken)... (pročitaj oglas)

Internship – C/C++ (Embedded)

Beograd  • Rok: 02.08.2019

C/C++ (Embedded), Linux and RTOS, Basic and advanced communication protocols (I2C, UART, USB, CAN…), OOAD basics (UML)... (pročitaj oglas)

Internship – Java/.NET (C#)

Beograd  • Rok: 02.08.2019

You will have an analytical, yet innovative mindset and the desire to challenge conventional thinking. You have desire to learn or have practical experience in the following areas... (pročitaj oglas)

Embedded Software Engineer

Beograd  • Rok: 02.08.2019

You should have a technical related degree, communicative and open-minded personality and be fluent in English (both written and spoken)... (pročitaj oglas)

.NET Software Engineer

Beograd  • Rok: 02.08.2019

You should have a technical related degree and/or equivalent professional qualification, communicative and openminded personality and be fluent in English (both written and spoken)... (pročitaj oglas)

Senior Software Engineer .NET

Beograd  • Rok: 02.07.2019

5+ years of stable professional experience in different areas of software engineering, experience and knowledge of OOP concepts, UML, design patterns and architectural concepts.... (pročitaj oglas)

Senior Software Engineer Java

Beograd  • Rok: 02.07.2019

5+ years of stable professional experience in software development, strong understanding of OOP concepts, UML and software design patterns (GOF)... (pročitaj oglas)

DevOps Engineer

Beograd  • Rok: 02.07.2019

Interpreted or scripting languages (Python, Perl, PowerShell, Unix Shell, etc.). OOP and compiled languages like C# or Java. Windows Server or Unix administration... (pročitaj oglas)

Internship – C/C++ (Embedded)

Beograd  • Rok: 02.07.2019

C/C++ (Embedded), Linux and RTOS, Basic and advanced communication protocols (I2C, UART, USB, CAN…)... (pročitaj oglas)

Internship – Java/.NET (C#)

Beograd  • Rok: 02.07.2019

You have an analytical, yet innovative mindset and the desire to challenge conventional thinking. You have desire to learn or have practical experience... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ZUHLKE ENGINEERING
Adresa
Bulevar Milutina Milankovića 1Ž, Beograd - Novi Beograd
Datum osnivanja
10.10.2013.
PIB
108257787
Matični broj
20962801
Poslovni naziv
PRIVREDNO DRUŠTVO ZUHLKE ENGINEERING DOO BEOGRAD-NOVI BEOGRAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Michael Hubert Hirsch - Direktor
Oliver Martin Brack - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Uspešno
Neuspešno urađena operacija