O kompaniji
6
Iskustva
2
Plate
1
Poslovi
ZF Serbia d.o.o. logo

ZF Serbia d.o.o.

2

Iskustva

2

Menadžment kompanije

2

Beneficije

2

Balans karijera-privatni život

4

Timska atmosfera

4

Zadovoljstvo projektima

3

Mogućnost napredovanja

3
Intervju
21.12.2022
Negativno iskustvo

Functional Test Engineer

Odbio/la ponudu

Intervju srednje težine

Uživo intervju

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Dobio lošu ponudu, mnogo nižu od navedene minimalne očekivane zarade, bez da su se potrudili da je revidiraju, bar na nešto veću od prvobitno ponuđene zarade, ako već ne mogu da daju minimalnu očekivanu. Neočekivano negativno iznenađenje i razočaranje. Iako su sami intervjui bili skroz profesionalni i uljudni, izuzetno loša ponuda je pobila sve dobro sa intervjua, a i ono dobro što se može čuti o ZF-u. Da mogu, ocijenio bih ih sa nulom.
Korisno? 3
Intervju
09.11.2022
Negativno iskustvo

Cybersecurity Engineer

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Uživo intervju

Trajalo je 12 nedelja

Kako je izgledao proces

Dobila sam ponudu putem LinkedIn mreze za poziciju Cybersecurity Engineer-a i Cybersecurity Manager-a, kako je regruterka navela da se ona najbolje ne razume za koju poziciju bih ja bila dobar fit(jer nisam radila na menadzerskim pozicijama), dogovor je bio da se to utvrdi na samom intervjuu. Intervju se odrzao u Novom Sadu, u njihovoj kancelariji. Moram da napomenem da se parking jako tesko nalazi, jer nemaju svoj parking. Samo postoji jedan krug koji se sastoji iz razgovora sa HR-om i sa Tech Lead-om za odredjeni sektor za koji aplicirate. Nakon intervjua bi trebalo da sledi mail sa ishodom(ukoliko ste prosli dalje dobijate ponudu za koju imate 2 dana da odgovorite). Sto se tice same kompanije od benefita postoje samo FitPass i privatno zdravstveno osiguranje sa najmanjom premijom. Radno vreme je klizno(zapocinje se izmedju 7 i 9h i radi se 8 sati). Za ljude koji nisu iz Novog Sada postoji mogucnost rada od kuce 3 puta nedeljno. Ocenila sam opsti utisak kao negativan, jer su rekli da najkasnije dve nedelje nakon intervjua cu dobiti obavestenje o ishodu. Cak ni posle 2 meseca nisam dobila nikakav odgovor.

Pitanja sa intervjua

  • Test metode iz ISO21434
  • Opsta pitanja iz ISO26262
  • Pitanja o dijagnostici iz UDS14229
  • TARA i HARA analiza
  • CAL nivoi iz ISO21434
Korisno? 4
Iskustvo
14.10.2022
2 Ne preporučuje

IT administrator

Prethodno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Pozitivno radno okruženje, nema pritiska i od zaposlenih se izvlači maksimum. Dosta slobode u radu se daje mladjim kolegama i dobre ideje koje se iznesu se ozbiljno razmatraju. Kao relativno nova kompanija u Srbiji, stalno rade na implementaciji novih benefita za svoje zaposlene. ZF je dobar za početnike kao odskočna daska za dalje.

Zamerke

Plate nisu konkurentne, rastu slabijim tempom. Lokacija je na periferiji grada. Odredjeni procenat kadra je nedovoljno stručan, što otežava svakodnevne radne aktivnosti ostalih. Napredovanje je moguće samo ukoliko neko od starijih kolega napusti firmu.

Korisno? 2
Intervju
05.07.2022
Pozitivno iskustvo

Software Architect

Prihvatio/la ponudu

Intervju srednje težine

Trajalo je 3 nedelje

Kako je izgledao proces

Prijavio se na konkurs po preporuci. Poziv je usledio nakon nedelju dana, intervju zakazan za sledeću nedelju. S obzirom da su usledili praznici, čekao sam oko 3 nedelje na odgovor.

Pitanja sa intervjua

  • Koja je uloga softver arhitekture u Automotivu?
  • Detaljan opis V ciklusa u razvoju softvera
Korisno? 2
Intervju
09.02.2022
Pozitivno iskustvo

SAP Specialist

Odbio/la ponudu

Intervju lak

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Zajednicki intervju sa predstavnikom modula, rukovodiocem iz Srbije i HR-om u trajanju od oko sat vremena na engleskom jeziku. Prvih 10ak minuta objasnjena su ocekivanja od kandidata i sama pozicija, zatim slede pitanja o iskustvu. Jako prijatna komunikacija sa svim zaposlenima iz kompanije. Nakon nedelju dana ponuda za zaposlenje nakon komunikacije sa HR-om oko iznosa zarade.

Pitanja sa intervjua

  • SAP Analytics Cloud, Sap scripting, reporting, BW connectors
Korisno? 3