O kompaniji
14
Iskustva
3
Plate
Poslovi
Wiener Städtische osiguranje a.d.o. Beograd logo

Wiener Städtische osiguranje a.d.o. Beograd

4.7

O nama

Wiener Städtische osiguranje je deo Vienna Insurance Group (VIG), vodeće osiguravajuće kompanije u Austriji i Centralnoj i Istočnoj Evropi, sa tradicijom dugom dva veka. U Srbiji uspešno poslujemo punih 20 godina, tokom kojih smo razvili poslovnu mrežu sa više od 1.100 zaposlenih i preko 40 poslovnica.

Posvećeni smo obezbeđivanju finansijske sigurnosti kroz proizvode i usluge koji zadovoljavaju najviše standarde i odgovaraju potrebama osiguranika. Koristimo svoje iskustvo, znanje i veštine da obezbedimo visok kvalitet usluga.

Naša je dužnost da osiguramo ono što je klijentima važno.

Naši zaposleni rade u dinamičnom okruženju, a njihov profesionalni razvoj je jedan od prioriteta kompanije.

Pored važnih stručnih obuka i treninga iz oblasti osiguranja, veliku pažnju posvećujemo razvoju prodajnih, liderskih i veština važnih za ličnu efikasnost. Zaposleni Wiener Städtische osiguranja imaju mogućnost da koriste kurseve na online platformama i da posećuju međunarodne i domaće konferencije, kao i druge stručne događaje.

Dobra radna atmosfera nam je važna, zato brižljivo opremamo naš radni prostor, u skladu sa savremenim standardima.

Negujemo fizičko i mentalno zdravlje zaposlenih kroz benefite u vidu dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja, kao i organizaciju team-building i sportskih aktivnosti.

Pružamo priliku mladim ljudima da nakon završenog školovanja odmah počnu sa sticanjem profesionalnog iskustva.

Posvećeno negujemo korporativnu kulturu koja u svojoj osnovi ima odgovoran odnos prema zajednici, zaposlenima, klijentima i partnerima.

Internacionalno okruženje naše matične kompanije Vienna Insurance Group, svakodnevno nas uči da usvajamo najbolje prakse i vrednosti – različitost, posvećenost i odgovornost.

Naša podrška značajnim i održivim projektima, praćena je i ličnim angažovanjem zaposlenih kroz program korporativnog volontiranja – Lanac dobrote.

U fokusu našeg društveno odgovornog angažovanja nalaze se važne teme - socijalna inkluzija, ekologija i održivi rast.

Istovremeno, kompanija ulaže u razvoj moderne umetničke produkcije kroz projekat Wiener Art – jednu od najznačajnijih umetničkih kolekcija u Srbiji, ali i podrškom drugim projektima iz sfere umetnosti i kulture.

Možeš nas pronaći na društvenim mrežama:

Instagram, LinkedIn, Youtube ili Facebook.

Za više informacija poseti web sajt wiener.co.rs

Tech stack

C# .NET Core ASP.MVC ASP.WebForms JavaScript Angular HTML CSS Azure Mobile iOS Andorid Docker SQL Kubernetes REST Git Svn

Beneficije

Porodica i roditeljstvo

Rad od kuće

Nagrade, bonusi, pokloni

Poslovna putovanja

Društvena odgovornost

Kompanijski popusti

Zdravlje

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Edukacija, profesionalni razvoj

Timska druženja

Obuke, konferencije

Proces selekcije

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Trešnjinog cveta 1 11070 Novi Beograd, Srbija