Veracomp d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Veracomp je regionalni Value Added Distributer (VAD) vodećih ICT kompanija u CEE regiji.

Od svog osnivanja 1991. Veracomp grupa posluje isključivo kroz poslovni model distribucije. Kao distributer s dodatnom vrednošću (tzv. VAD), nudimo široku paletu proizvoda i usluga, uključujući napredne usluge logistike, poslovnu, tehničku i marketinšku podršku.

U Adriatic regiji poslujemo kroz lokalne firme u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji, uz prisutnost u svim zemljama regije. (Albanija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Kosovo, Makedonija, Slovenija i Srbija).

Od 2001. do 2013. funkcionisali smo kao firma Mack IT d.o.o., nakon čega postajemo deo Veracomp grupe, jednog od najvećih IT distributera u CEE regiji.

Nudimo rešenja za sigurnost, mrežu, telekomunikacije i data centar, a neka od njih su: Trend Micro, Blue Coat, Red Hat, Gigamon, F5 Networks, Cyber-Ark, Observe IT, Extreme Networks, LifeSize, Polycom i mnoga druga.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Business Development Manager (Cyber Security)

Beograd  • Rok: 31.10.2019

At least 3 years of experience as BDM or similar position in ICT security industry or general knowledge and interest about ICT security... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Adresa
Nebojšina 8, 11000 Beograd
Datum osnivanja
30.03.2015.
PIB
108923914
Matični broj
21094463
Poslovni naziv
VERACOMP d.o.o. Beograd-Vračar
Delatnost kompanije
4651 Trgovina na veliko računarima, računarskom opremom i softverima
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Saša Obajdin - Direktor
Aleksandar Stančin - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija