Udruženje osiguravača Srbije

Udruženje osiguravača Srbije

Kontakt

PIB 101727995
MB 07008724
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Udruženje osiguravača Srbije je neprofitna organizacija i obavlja poslove od zajedničkog interesa članova Udruženja, javna ovlašćenja poverena zakonom, poslove za unapređenje i razvoj osiguranja, poslove iz oblasti stručnog usavršavanja kadrova, pokreće inicijative za donošenje i izmenu zakonskih i drugih propisa iz oblasti osiguranja i razmatra i rešava druga pitanja od zajedničkog interesa koja Udruženju povere osnivači i članovi.

Udruženje osiguravača Srbije je pravni sledbenik Udruženja osiguravajućih organizacija Jugoslavije koje su osnovale organizacije za osiguranje, februara 1968. godine. Prateći promene državnog sastava, Udruženje je u martu 2004. godine promenilo naziv u Udruženje osiguravajućih organizacija Srbije i Crne Gore, a današnji naziv, Udruženje osiguravača Srbije, usvojen je na Skupštini Udruženja u julu 2006. godine, posle izdvajanja Crne Gore iz državne zajednice.

Osnivači Udruženja su društva za osiguranje i društva za reosiguranje koja su osnovana i koja obavljaju delatnost osiguranja na teritoriji Republike Srbije u skladu sa zakonom kojim se uređuje osnivanje društava za osiguranje, a koja su svojim ulogom u novcu ili imovini osnovala Udruženje. Osnivači Udruženja su istovremeno i njegovi članovi. Udruženje osiguravača Srbije ima 19 članova.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Udruženje osiguravača Srbije

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Arhiva | Iskustvo · 04.12.2019

IT

Opšti utisak

5
Preporučuje
Trenutno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine
Pozitivno

Odlična atmosfera, kvalitetan kadar, razumevanje, sloga, nema presije oko posla, odlični uslovi za rad.

Zamerke

Nedostatak obuke, mogućnost napredovanja.

1

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv "UDRUŽENJE OSIGURAVAČA SRBIJE p.u."
Delatnost kompanije 9412 - Delatnost strukovnih udruženja
Adresa Trešnjinog Cveta 1g, Beograd (Novi Beograd)
Datum osnivanja 04.01.1968
PIB 101727995
MB 07008724
Zakonski zastupnici
Duško Jovanović - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu