Trenkwalder kadrovske usluge d.o.o.

Trenkwalder kadrovske usluge d.o.o.

Kontakt

Adresa Lugeck 1-2, 6, Niederösterreich 1010 Beč, Austrija
PIB 103720151
MB 20009616
Zaposlenih 10001+
Predstavništvo Omladinskih Brigada 86, 11000 Beograd
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Trenkwalder garantuje najnovija inovativna personalna rešenja, dinamičnu ekspanziju u srcu Evrope kao i jasne vrednosti i pouzdano partnerstvo sa klijentima i saradnicima. Među vodećim internacionalnim preduzećima koja u Evropi pružaju usluge u oblasti zapošljavanja, Trenkwalder zauzima posebno mesto zbog svog poslovnog porekla i svojih jedinstvenih faktora uspeha. Trenkwalder se po svojim sposobnostima ubraja u deset najvećih evropskih preduzeća u oblasti pružanja usluga u oblasti zapošljavanja. Internacionalno jedinstveni standardi koncerna u ključnim oblastima regrutovanja personala, kadrovske logistike i upravljanja personalom čine preduzeće strateškim partnerom velikih internacionalnih preduzeća.

Trenkwalder spada u grupu onih austrijskih preduzeća orijentisanih ka budućnosti i šansama koja su prepoznala veliki razvojni potencijal srednjoevropskog privrednog prostora i odlučno ga koristile zajedno sa svojim partnerima u regionu.

Danas je Trenkwalder ne samo lider na tržištu već i lider u oblasti know how u celom regionu. Iza toga se skriva povezanost međunarodnih standarda koncerna i lokalnih ekspertiza na nivou zemalja. To Trenkwalder čini strateškim partnerom velikih međunarodnih preduzeća koja su aktivna u regionu i kojima Trenkwalder može da ponudi najveći stepen učinka i transparentnosti.

Trenkwalder je danas lider na tržištu u Austriji, Mađarskoj, Češkoj i Slovačkoj i u ovim zemljama ima tržišne udele daleko iznad uobičajenih vrednosti u Evropi. Najvažnije zemlje sledećeg koraka ekspanzije Trenkwaldera su Poljska, Rumunija,... liderstvo na tržištu ovde treba da bude dostignuto do 2008. godine. Osim regiona Srednje i Istočne Evrope Trenkwalder koncentriše svoje snage i na razvoj nemačkog tržišta rada na određeno vreme. Ovde se preduzeće trenutno nalazi u fazi geografskog horizontalnog rasta, tržišni udeli na prostoru Južne Nemačke trenutno iznose 13% i do 2008. godine treba da porastu na 25%.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Trenkwalder kadrovske usluge d.o.o.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Arhiva | Intervju · 31.08.2017.
Negativno iskustvo

SAP SD / MM konsultant (m/ž)

Bez ponude za posao

Intervju veoma lak

Trajalo je 99 nedelja

Kako je izgledao proces

Ne znam sta sam uopšte i očekivala od kompanije koja "Stručnjaci za posredovanje u zapošljavanju u kompaniji Trenkwalder razumeju specifične potrebe klijenata i grade snažne odnose sa kandidatima iz različitih profesija i oblasti". Odnosi su toliko snažni da nisu mogli da podnesu ni jedan kurtoazni e-mail.

10

Oglasi za posao (0)

Remote

11.06.2022.

Istekao

Podaci

Naziv TRENKWALDER KADROVSKE USLUGE
Poslovni naziv TRENKWALDER KADROVSKE USLUGE DOO DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU, BEOGRAD - NOVI BEOGRAD
Delatnost kompanije 7022 Konsultantske aktivnosti u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Omladinskih Brigada 86, Beograd-Novi Beograd
Datum osnivanja 03.02.2005.
PIB 103720151
MB 20009616
Zakonski zastupnici
Mališa Grujić - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu