The Hive

The Hive

0

Kontakt

Adresa Baba Višnjina 45 Apt 5, Beograd, Srbija
PIB 109773950
MB 21240427
Zaposlenih 2-10
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

The Hive je centar za kreativni razvoj, osnovan i osnovan u srcu Vračara, u blizini centra grada Beograda 2017. godine. Udružuju se sa entuzijastima kako bi zamislili i realizovali proizvode koji menjaju igru. Kao deo DXBEE Media Group iz Dubaija, imaju promenu u saradnji sa inspirativnim preduzetnicima i kompanijama vođenim vrednostima u dizajniranju i lansiranju digitalnih proizvoda, sistema i iskustava svetske klase.

WEB - od interaktivnih web lokacija, preko visoko prilagođenih CMS platformi, do sofisticiranih web aplikacija i usluga koje se rade isključivo u MERN ili JAM stogu, u zavisnosti od obima i složenosti.

Mobile - razvoj mobilne aplikacije zasnovan na React Native-u sa kombinacijom matičnih modula i veza u Swift-u i Java-i.

IoT - mreža fizičkih uređaja koje pokreće njihova sopstvena hiveOS Linux distribucija, koja koristi raznoliki ekosistem aplikacije u raznim prilikama.

U proteklih nekoliko meseci radili su na sporednom projektu koji planiraju da objave u bliskoj budućnosti. Njihov dugoročni plan je da krenu ka razvoju vlastitih proizvoda.

Tim košnice je mali i mlad. Nudeći apsolutnu mogućnost treninga i napredovanja, radeći sa izuzetno svežim tehnologijama i atmosferom u pažljivo odabranom timu u kojem svi zajedno rade, druže se, uče i rastu.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije The Hive

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao (2)

Podaci

Naziv DXBEE
Poslovni naziv Privredno društvo DXBEE doo Beograd-Vračar
Delatnost kompanije 6201 - Računarsko programiranje
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Baba Višnjina 45 Apt 5, Beograd
Datum osnivanja 4.11.2016
PIB 109773950
MB 21240427
Zakonski zastupnici
Marko Radak - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu