O kompaniji
8
Iskustva
4
Plate
Poslovi
TechBear logo

TechBear

4

Iskustva

4 50%

Beneficije

3

Balans karijera-privatni život

3.5

Mogućnost napredovanja

3.5
Iskustvo
30.05.2022
5 Preporučuje

Programer

Prethodno zaposlen/a na neodređeno 2-4 godine

Pozitivno

Sve pohvale o kompanije

Zamerke

Nista

Korisno? 0
Iskustvo
27.05.2022
3 Ne preporučuje

Developer

Prethodno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine

Pozitivno

Mlad tim, prijava na pun iznos plate.

Zamerke

Radno vreme. Postoji dosta prostora za poboljsanje organizacije posla.

Korisno? 0
Arhiva | Iskustvo
13.11.2020
2

Wordpress developer

Prethodno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Nije rigorozan test na intervjuu. Kolege developeri žele da pomognu, pogotovo oni iskusniji. Kancelarija u centru i mogućnost rada od kuće.

Zamerke

Jako loš menadžment i cela struktura u firmi. Rad sa mnogo klijenata i sajtova svakodnevno. Svako radi sve i teško je snaći se. Primeti se da firma nije dobro organizovana.

Korisno? 3
Arhiva | Iskustvo
10.09.2020
1 Ne preporučuje

Developer

Prethodno zaposlen/a na određeno 1-2 godine

Pozitivno

Kompanija se raspada, developeri sa znanjem su napustili. Ostali su samo uobrazeni project manageri.

Zamerke

Neorganizovanost.

Korisno? 4
Arhiva | Iskustvo
01.03.2019
5 Preporučuje

Projektni menadžer

Trenutno zaposlen/a na određeno 1-2 godine

Pozitivno

Lokacija same kompanije je odlična. Kolege su timski igrači od prvog dana i ne postoji mikromenadžment ili bilo kakvo nepotrebno pritiskanje od strane nadređenog. Svi će vrlo rado pomoći sa bilo kakvim pitanjima. Posao je dinamičan i zanimljiv i sva su sredstva za rad obezbeđena. Organizuju se druženja u vidu team building aktivnosti kao i druženja van kancelarije. Sve administrativne dužnosti koje kompanija ima prema radnicima se prate i poštuju. Isplate su tačne i na vreme.

Zamerke

Korisno? 0
Arhiva | Iskustvo
03.02.2019
Potvrđen Linkedin identitet
5 Preporučuje

Frontend Developer

Trenutno zaposlen/a na određeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Mlada firma, mladi ljudi, lepo organizovano. Sve iz razgovora je ispoštovano. Ukoliko ste motivisani za rad i učenje, a timski ste igrač, odlično okruženje. Što se tiče napredovanja rano je da bilo šta kažem (Javiću se kad budem). Normalno zavisi od brzine i motivacije kao i svuda.

Zamerke

Zasad ih što se mene tiče nema, ali da navedem da je radno vreme od 15-23h (radi se za američko tržište) što meni nije problem, ali nekome možda ne bi odgovoralo.

Korisno? 6
Arhiva | Iskustvo
26.01.2019
Potvrđen Linkedin identitet
5 Preporučuje

Front End Developer

Trenutno zaposlen/a na određeno

Pozitivno

Velik broj klijenata i šarenoliki projekti, tako da se svaki dan nauči i odradi nešto novo. Vlasnik koji ne stvara nervozu već čini uslove rada prijatnim, a zaposlene potpuno upoznatim sa ciljevima kompanije. Projekt menadžeri koji veoma dobro amortizuju pritisak od klijenata i jasno definišu zadatke za timove. Starije kolege uvek voljne da pripomognu i nikad stidljive da i same traže pomoć od mlađih. Polučasovna okupljanja oko torte svaki put kad imamo i najmanji razlog za slavlje! ;)

Zamerke

Radno vreme koje je podređeno klijentima sa druge strane Atlantika nije najsjajnije. Ipak, fleksibilnost postoji, i tim je uvek voljan da se svakom pojedincu izađe u susret kad god je potrebno.

Korisno? 3
Arhiva | Iskustvo
05.11.2018
1 Ne preporučuje

Full Stack Web Developer

Prethodno zaposlen/a na određeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Zamerke

Na razgovoru za posao je rečeno da ću raditi Wordpressu. U ugovoru o zaposlenju pisalo je Full Stack Developer, Back End Developer i Web designer. Nije rečeno da je prijava na minimalac a ostatak plate dobijam na ruke. Radila sam Laravel projekat a zadaci nisu bili definisani već se iz nejasne prepiske klijenta i Project Managera zaključuje šta treba uraditi na app. Kada sam vlasniku rekla da mi trebaju jasni zadaci i rokovi dao mi je momentalni otkaz. Radno vreme od 15h do 23h. Naporno i veoma stresno.

Korisno? 18