Team Sava

Team Sava

3.33 25

Kontakt

Adresa Cara Uroša 18, Dorćol, Beograd
PIB 111453230
MB 21484857
Zaposlenih 20-50
Predstavništvo Cara Uroša 18, Dorćol, Beograd
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Team Sava specializes in building outstanding teams of passionate, world-class professionals and top-tier software developers for growing global IT companies.

As a young company, established in 2019, we have huge potential and an ever-growing team of professionals who work on in-house projects of our partners. Our team is based in Belgrade and Novi Sad.

One of our partners is Unleash. Our Unleash dedicated team is building a solution in the form of an AI-driven, personalized work-space application, that blends natively into the user working flow and through which he can find, organize, access, and act on resources, from all the different SaaS applications he is connected to, rapidly and efficiently.

Also, we have a partnership with Aporia LTD, a leading performance marketing media agency. Aporia has brought marketing solutions to more than 50 clients while managing over a million dollars in budgets. Now, Aporia's arsenal of multi-platform targeting experience, creative capabilities, and deep understanding of the online media industry enable them to find the right audience for their client's product.

Together with Fregata Logistics we are building a unique platform that will allow hundreds of thousands of small e-commerce sellers to plan their logistics and financial needs with Fregata and get just-in-time capital through our platform. Our secret sauce is our ability to collect huge amounts of data and automate the whole process.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Team Sava

Ocena (3 utiska)

4

Beneficije

3

Napredovanje

3

Karijera / privatni život

3.3

Preporuka

66.67%

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Iskustvo · 05.10.2021
5
Preporučuje

Conrent Manager

Trenutno zaposlen/a Manje od jedne godine
Pozitivno

Sve je sjajno. Intervju je protekao lagano. Istog dana sam dobila zadatak, koji nakon što sam uradila, već za 2 dana sam imala intervju sa poslodavcima iz strane firme. Posao je lep, dinamičan, zanimljiv, poslodavci su predusretljivi, spremni da objasne, daju podršku, razumevanje, feedback, dijalog je otvoren. Ekipa na...

Zamerke

Nema ih.

0
Iskustvo · 15.05.2021
1
Ne preporučuje

Senior software developer

Prethodno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine
Pozitivno

Nista

Zamerke

Imao sam odlican utisak o firmi dok je nisam napustio i saznao da mi jos nisu isplatili poslednju platu.

6
Iskustvo · 16.11.2021
4
Preporučuje

Software Developer

Prethodno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine
Pozitivno

Pozitivna atmosfera u timu i kompanija se trudi da se ljudi u timu upoznaju i da imaju dobre odnose. Kancelarija u Beogradu je lepa, tims se okuplja jednom ili dva puta mesečno.

Zamerke

Bilo bi super kada bi se otvorila i kancelarija u Novom Sadu jer je deo tima iz Novog Sada i to bi olakšalo timski dolazak u office.

0
Intervju · 01.06.2021.
Pozitivno iskustvo

QA Team Lead

Bez ponude za posao

Trajalo je 1 nedelju

Kako je izgledao proces

Kontaktirali su me putem Linkedina. Dogovorili se za hr intervju. Sve je ok proteklo do momenta kad su me pitali za platu na sta je hr rekao: "Mislim da je to ok' I receno mi je da ce da mi posalju tehnicki test da ga uradim. Sutra dan sam dobio mail da su odustali od dalje komunikacije.

0
Intervju · 18.02.2021.
Negativno iskustvo

QA

Bez ponude za posao

Trajalo je 4 nedelje

Kako je izgledao proces

Nakon prijave smo se čuli telefonom, upoznavanje, iskustva i provera engleskog kao i dogovor o tehničkom zadatku, zadatak se radi 3 dana. Nakon 2 nedelje su javili da sam prošao tehnički zadatak i organizuje se intervju sa QA Team Lead-om u USA. Na intervju-u sa TL postavljeno je 20ak klasičnih tehničkih pitanja skinutih...

3

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv TEAMSAVA
Poslovni naziv TeamSava doo Beograd-Novi Beograd
Delatnost kompanije 6202 Konsultantske delatnosti u oblasti informacione tehnologije
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Cara Uroša 18, Dorćol, Beograd
Datum osnivanja 24.5.2019
PIB 111453230
MB 21484857
Zakonski zastupnici
Viktor Bwaron - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu