O kompaniji
11
Iskustva
7
Plate
Poslovi
TTTech Auto logo

TTTech Auto

3.7

O nama

The cars of the past were guided by human hands – the cars of the future will be driven by human ideas.

Autonomna vožnja nije tako nova ideja, kako ljudi često misle. Od svojih početaka, pre više od 95 godina, mnogi vizionari su se njome bavili, smenjivale su se mnogo generacije ideja i tehnologija, koje su krčile put do mesta gde smo danas. U kom god delu sveta da su vizionari, tehnologija koju zajedno grade će uskoro biti u primeni. U težnji ka potpunoj automatizaciji, mi iz TTTech Auto smo se upustili u rešavanje najtežeg izazova autonomne vožnje - bezbednosti. Naša pouzdana bezbednosna platforma je već ugrađena u više od milion vozila. Ako radite sa nama, onda i vi postajete deo ove priče. U kompaniji TTTech Auto, možete staviti na test svoje ideje i snalažljivost rešavanjem ovog multi-domenskog izazova automobilske industrije. U našim pionirskim timovima ohrabrujemo jedni druge da se svaki dan ističemo u našim jedinstvenim i vrhunskim projektima, da stvaramo visokotehnološke proizvode koji zaista pokreću promene. Ali takođe podržavamo jedni druge pri svakoj promeni brzine. Uverićete se da su projekti #mindgrowing.

TTTech Auto CEE je regionalni ekspert u oblasti inženjerstva i razvoja bezbedonosno kiritičnog softvera u automobilskoj industriji. Kao deo TTTech Auto kompanije učestvujemo u globalnim operacijama kroz razvoj proizvoda i podršku klijentima širom sveta.

Naši timovi razvijaju softver za ADAS (Advance driver-assistance systems) i AD (Autonomous driving). Sistemi koje razvijamo su visokog nivoa autonomije (nivoi 3, 4, 5) i softver namenjen za ove svrhe mora biti izuzetno pouzdan, tj. bez grešaka. Prilikom kritičnih operacija upravljanja, ubrzanja, kočenja i sl., kvarovi nisu dozvoljeni jer mogu direktno ugroziti bezbednost putnika.

S obzirom da je ovo softver u realnom vremenu koji zahteva pravovremenu razmenu informacija prema unapred definisanim prioritetima, bavimo se i razvojem softverskih komponenti koje obezbeđuju brzu i pouzdanu komunikaciju. Važan aspekt našeg razvoja su specifični mehanizmi podrške u slučaju kvara delova hardver sistema, koji obezbeđuju da sistem ostane u funkciji (nastavi vožnju ili bezbedno zaustavi vozilo).

Tech stack

C/C++ Embedded C Embedded Linux RTOS ADAS Autosar Classic Autosar Adaptive ISO 26262 ASPICE POSIX QNX CAN CANoe GLIWA CAPL CANalyzer SPI ETHERNET BSW configuration PTC Integrity VectorCast SAFe SCRUM Git Svn Python Jira Bitbucket Gptp U-boot Docker Jenkins CI/CV/Cx UML SysML FOTA Yocto Some/IP Hypervisor

Beneficije

Timska druženja

Kolegijalnost i prijateljski međuljudski odnosi su ono što nas karakteriše. Za postizanje dodatnog jačanja timova tu su: timbilding događaji, korporativne proslave, sportske i kulturne aktivnosti, Fun room

Edukacija, profesionalni razvoj

Gradimo kompetentne zaposlene kroz veliki broj tehničkih i softskil obuka, obezbeđivanje licenci za e-learning platforme, profesionalnu biblioteku, kurseve engleskog jezika

Fleksibilno radno vreme

Trudimo se da uslovi budu prilagodljivi kako bismo održali kvalitetan nivo rada. Zato je tu fleksibilno radno vreme.

Porodica i roditeljstvo

Omogućavamo benefite koji uključuju i članove porodice zaposlenih: novčani bonus i pokloni za novorođenčad, porodični dan, novogodišnji program za decu zaposlenih i dodatni dani godišnjeg odmora za lojalne zaposlene.

Zdravlje

Omogućeno je privatno zdravstveno osiguranje i godišnji sistematski pregled

Rad od kuće

Omogućen rad od kuće

Program mentorstva

Svaki početak je težak, ali ga olakšavamo jasnim planom uključivanja u tim i podrškom kolega, a tu je i simbolični poklon dobrodošlice.

Kompanijski popusti

Na različite lokalne usluge

Naši ljudi

Zvjezdan Spasić

Product Owner and Team Lead, Core Tools and Frameworks Team MotionWise™

Slađana Ivić

Team Lead, MotionWise™ Creator Use Case Testing

Miljan Čubrilo

Product Owner, Platform Communication Team

Ivana Tešević

Software developer

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt