O kompaniji
8
Iskustva
5
Plate
2
Poslovi
TTTech Auto logo

TTTech Auto

3.7

O nama

The cars of the past were guided by human hands – the cars of the future will be driven by human ideas.

Autonomna vožnja nije tako nova ideja, kako ljudi često misle. Od svojih početaka, pre više od 95 godina, mnogi vizionari su se njome bavili, smenjivale su se mnogo generacije ideja i tehnologija, koje su krčile put do mesta gde smo danas. U kom god delu sveta da su vizionari, tehnologija koju zajedno grade će uskoro biti u primeni. U težnji ka potpunoj automatizaciji, mi iz TTTech Auto smo se upustili u rešavanje najtežeg izazova autonomne vožnje - bezbednosti. Naša pouzdana bezbednosna platforma je već ugrađena u više od milion vozila. Ako radite sa nama, onda i vi postajete deo ove priče. U kompaniji TTTech Auto, možete staviti na test svoje ideje i snalažljivost rešavanjem ovog multi-domenskog izazova automobilske industrije. U našim pionirskim timovima ohrabrujemo jedni druge da se svaki dan ističemo u našim jedinstvenim i vrhunskim projektima, da stvaramo visokotehnološke proizvode koji zaista pokreću promene. Ali takođe podržavamo jedni druge pri svakoj promeni brzine. Uverićete se da su projekti #mindgrowing.

TTTech Auto CEE je regionalni ekspert u oblasti inženjerstva i razvoja bezbedonosno kiritičnog softvera u automobilskoj industriji. Kao deo TTTech Auto kompanije učestvujemo u globalnim operacijama kroz razvoj proizvoda i podršku klijentima širom sveta.

Naši timovi razvijaju softver za ADAS (Advance driver-assistance systems) i AD (Autonomous driving). Sistemi koje razvijamo su visokog nivoa autonomije (nivoi 3, 4, 5) i softver namenjen za ove svrhe mora biti izuzetno pouzdan, tj. bez grešaka. Prilikom kritičnih operacija upravljanja, ubrzanja, kočenja i sl., kvarovi nisu dozvoljeni jer mogu direktno ugroziti bezbednost putnika.

S obzirom da je ovo softver u realnom vremenu koji zahteva pravovremenu razmenu informacija prema unapred definisanim prioritetima, bavimo se i razvojem softverskih komponenti koje obezbeđuju brzu i pouzdanu komunikaciju. Važan aspekt našeg razvoja su specifični mehanizmi podrške u slučaju kvara delova hardver sistema, koji obezbeđuju da sistem ostane u funkciji (nastavi vožnju ili bezbedno zaustavi vozilo).

Tech stack

C/C++ Embedded C Embedded Linux RTOS ADAS Autosar Classic Autosar Adaptive ISO 26262 ASPICE POSIX QNX CAN CANoe GLIWA CAPL CANalyzer SPI ETHERNET BSW configuration PTC Integrity VectorCast SAFe SCRUM Git Svn Python Jira Bitbucket Gptp U-boot Docker Jenkins CI/CV/Cx UML SysML FOTA Yocto Some/IP QNX Hypervisor

Beneficije

Timski rad

Program stručnog usavršavanja i razvoja

Sveobuhvatan on-bording program

Fleksibilni uslovi rad

Negujemo porodične vrednosti

Briga o zdravlju zaposlenih

Popusti

Kulturna raznolikost

Naši ljudi

Ivana Tešević

Software developer

Miljan Čubrilo

Product Owner, Platform Communication Team

Slađana Ivić

Team Lead, MotionWise™ Creator Use Case Testing

Zvjezdan Spasić

Product Owner and Team Lead, Core Tools and Frameworks Team MotionWise™

Galerija

APR

Broj Zaposlenih

501 - 1000

Profit i Prihod

Kontakt