TRB, Tehnički Remont Bratunac

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije TRB, Tehnički Remont Bratunac

  (1 utisak)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
5
beneficije

5
mogućnost napredovanja

5
balans između karijere i privatnog života

Vodeći inžinjer

potvrđen LinkedIn profil

  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od deset godina
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Proizvodnja multifunkcionalnog vozila "DESPOT" koji je među najboljima u svojoj klasi u ovom trenutku u svijetu, a kao takav je i bio glavna atrakcija na prošlogodišnjem sajmu vojne opreme u Beogradu. Takođe proizvodnja pištolja "VAMPIR" sa fantastičnim karakteristikama i proizvodnja vrlo kompleksne linije mašina za proizvodnju municije.
Zamerke kompaniji
Kašnjenje sa usavršavanjem informacionog sistema kompanije, odnosno pokrivanje svih preduzeća koje vlasnik ima širom svijeta jedinsttvenim informacionim sistemom.
preporučujem
utisak postavljen: 24.04.2020.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Osnovano 1955. godine kao državno preduzeće sa dve radionice za održavanje, popravku i remont motornih vozila, tokom godina prerasta u glavno skladište Oružanih snaga Jugoslavije sa preko 1500 zaposlenih, proizvodnim pogonom i prostorom za skladištenje na površini od 22000 m2.

Projektovanje, proizvodnja, održavanje, popravka i nadogradnja kopnenih sistema nacionalne odbrane čine decenijsko neprocenjivo znanje i veštine koje prenosimo sa generacije na generaciju kroz kontinuirane obuke, profesionalni razvoj i mentorstvo.

Pouzdan partner za saradnju i transfer tehnologija, TRB se veoma brzo pozicionirao kao integrator sveobuhvatnih rešenja iz oblasti nacionalne odbrane i bezbednosti. Inovacija i razvoj novih proizvoda i dalje predstavljaju stubove temeljce naše proizvodnje.

Nakon nedavno usvojene odluke Vlade Republike Srpske, završen je proces privatizacije, na osnovu koje Vlada Republike Srpske zadržava manjinski udeo u vlasništvu, i time pruža podršku prilikom sklapanja komercijalnih ugovora sa ciljem jačanja nacionalnih odbrambenih sposobnosti i bezbednosti.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija