TNation

TNation

3.8 59

Kontakt

Adresa Tošin Bunar 272, 11070 Novi Beograd, Srbija
PIB 108677336
MB 21046540
Predstavništvo Tošin Bunar 272, 11070 Novi Beograd
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

TNation je domaća kompanija sa velikim ambicijama. Osnovani smo 2014. godine i brzo rastemo.

Nudimo usluge developmenta, quality assurance-a IT kompanijama pretežno iz Evrope i SAD. Radi se pretežno o IT kompanijama, kojima dugoročno trebaju dodatni developerski resursi. 

Fokusirani smo na kreiranje timova, koji će u dužem vremenskom periodu raditi kao sastavni deo razvojnih timova naših klijenata. Zato je angažovanje naših developera višegodišnje i praktično se nikad ne završava.

U ovom trenutku imamo 16 aktivnih timova koji rade na raznorodim projektima od logističkog softvera (optimizacija kretanja tankera po svetu), softvera za nemačku automobilsku industriju, zdravstvenog softvera (za 40+ klinika u Skandinaviji), e-commerce portala (Nemačka), do jedinstvenih finansijskih alata koje koriste najveće finansijske institucije na svetu.

Preko 130 zaposlenih stvara prijatnu i motivišuću radnu atmosferu svakog dana. Imamo velike ambicije ka razvoju globalnih IT rešenja i fokusirani smo na kreiranje timova najboljih programera iz Srbije i regije.

++ ŠTA GRADIMO ++

 Fokusirani smo na usluge i tehnologije koje će klijentima omogućiti konkurentnost i ubrzati njihov uspeh.

Platforme na kojima radimo su Web, Desktop, Android, iOS a tehnologije: Java, C#, .NET, JavaScript, PHP, Ruby on Rails, Objective C, Typo 3, Magento, Word Press. Projekte koje realizujemo su iz oblasti autoindustrije, bankarstva, finansija, logistike, zdravstva, distribucije, proizvodnje, nabavke i drugih privrednih grana.

++ KAKO RADIMO ++

NEGUJEMO TIMSKI DUH I PRIJATELJSKU ATMOSFERU. PODSTIČEMO ZAPOSLENE NA KONSTANTAN PROFESIONALNI RAZVOJ. ORGANIZUJEMO INTERNA PREDAVANJA, KURSEVE I WORKSHOP-OVE.

Nastojimo da svakom zaposlenom posvetimo pažnju i da vodimo računa o njegovim profesionalnim i privatnim potrebama. Radimo osam sati bez prekovremenog rada, ali nismo isključili vreme za odmor i zabavu – često odmeravamo snage u gaming roomu, na fudbalu i raznim team building aktivnostima.

++ NAŠ TIM ++ 

Naš tim čine preko 130 developera, inženjera, dizajnera i QA agenata. Dominantna odlika naših zaposlenih je posvećenost ka istom cilju. Svi smo deo TNation porodice i vodimo računa jedni o drugima.

++ GDE RADIMO ++ 

Sedište TNation-a je na Novom Beogradu, u poslovnoj zgradi West End, ali zapošljavamo ljude iz cele Srbije i regije (Republika Srpska, Federacija BiH, Makedonija, Crna Gora) koji posao mogu da obavljaju iz svojih mesta (remote).

++ PRIDRUŽI NAM SE ! :) 

TNation je fokusiran na zadovoljstvo svojih zaposlenih, trudimo se da kreiramo opuštenu, prijatnu i krajnje uspešnu poslovnu atmosferu. Radićete sa nekim od vrhunskih stručnjaka u ovom poslu, uz koje ćete svakodnevno napredovati. Moći će te da učite, eksperimentišete i implementirate najsavremenije tehnologije. Nudimo odlične finansijske uslove i stabilnost posla. Ukoliko tvoje kvalifikacije odgovaraju našim otvorenim pozicijama - prijavi se/dobrodošao si u TNation!

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije TNation

Ocena (5 utisaka)

4

Beneficije

3.6

Napredovanje

3.8

Karijera / privatni život

4.4

Preporuka

80%

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Iskustvo · 02.03.2022
3
Preporučuje

.NET developer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 2-4 godine
Pozitivno

Stabilna kompanija, sa dugorocnim projektima.

Zamerke

Klasicna outsourcing kompanija, nema mogucnosti previse za napredovanje.

3
Iskustvo · 07.03.2021
1
Ne preporučuje

Senior full stack developer

Prethodno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine
Pozitivno

Nije losa ekipa

Zamerke

Opsti utisak nemastine i uzasne neiskrenosti i izvestacenosti HR ekipe. Benefiti ne postoje, cak ni sok i kafa nisu obezbedjeni (frizider pun soka obelezenog "za klijente" izgleda uzasno jadno). Stvar ide tako daleko da mozete dobiti i ostecen laptop. Verovatno najtuznija firma za koju sam radio.

8
Iskustvo · 07.04.2022
5
Preporučuje

Software Developer (Senior)

Prethodno zaposlen/a na neodređeno 4-7 godina
Pozitivno

Atmosfera, mogucnost ucenja i napredovanja. Divni ljudi, dobar HR Klijenti su sa svih strana sveta, proveo sam 5 godina u kompaniji radio u 4-5 timova i organizacija je odlicna.

2
Iskustvo · 10.12.2021
5
Preporučuje

C# Developer (Senior)

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 2-4 godine
Pozitivno

Remote rad Maximalna podrška menadžmenta za vreme Covida 19 Stabilnost kompanije Timski duh Nema nepotrebnog stresa Časovi engleskog su super! Privatno zdravstveno za sve zaposlene Zanimljivi projekti i tehnologije koje se koriste

Zamerke

parking mesta uvek fali oprema bi mogla biti bolja

2
Intervju · 03.11.2021.
Pozitivno iskustvo

Software Developer

Prihvatio/la ponudu

Intervju srednje težine

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Intervju je bio odličan, imali smo online call. Devojke su imale vrlo lep i profesionalan pristup. Prvi intervju gde sam odmah dobio sve informacije jasno i transparento, da sam na kraju ostao bez dodatnih pitanja.... Intervju je trajao oko 40tak min. Komunikacija između krugova je bila odlična, sve sto su obecali to...

Pitanja sa intervjua
  • Vrste indexa
0

Podaci

Naziv TNation DOO
Poslovni naziv TNation DOO BEOGRAD
Delatnost kompanije 6202 Konsultantske delatnosti u oblasti informacione tehnologije
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Tošin Bunar 272, Beograd
Datum osnivanja 18.09.2014.
PIB 108677336
MB 21046540
Zakonski zastupnici
Miloš Podgorac - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate koje su uneli korisnici sajta

Prosečna neto plata

1633

Software Developer 3 plate

MIN
1200
PROSEK
1633
MEDIJANA
1600
MAX
2100

Prosečna neto plata

550

Test Engineer 1 plata

MIN
550
PROSEK
550
MEDIJANA
550
MAX
550