Sqreen

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?

188 King St, San Francisko, Kalifornija 94107, Sjedinjene Američke Države
učitavanje...


0 osoba prati ovu kompaniju
Broj zaposlenih: 51-200


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Skreen je platforma za zaštitu aplikacija za moderno preduzeće. Više od 800 organizacija veruje Skreen-u da štiti, posmatra i testira njihove aplikacije, API-je i mikroservise. Za razliku od pristupa zasnovanih na obrascima, Skreen analizira izvršavanje u aplikaciji u realnom vremenu kako bi pružio robusniju sigurnost bez ugrožavanja performansi. Ovo omogućava vlasnicima obezbeđenja da lako prošire zaštitu i vidljivost na ceo svoj portfelj aplikacija bez potrebe za kontinuiranim održavanjem i podešavanjem. Pomoću Skreen-a, organizacije svih veličina mogu da ojačaju sigurnost svojih aplikacija, smanje broj sigurnosnih incidenata i brže rešavaju incidente kada se dese.


Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.


Saznaj potencijal svoje zarade
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

Uporedi kompanije

Uporedi kompaniju Sqreen sa kompanijom:


Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

Za predstavnike kompanije

Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

Potvrdi

Greška