Soprex d.o.o.

Soprex d.o.o.

4.5

Kontakt

Adresa Takovska 45a, 11000 Beograd, Srbija
Telefon +381 11 3342545
PIB 103102753
MB 17514784
Zaposlenih 11-50
Predstavništvo Takovska 45a, 11000 Beograd
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

SOPREX je domaća kompanija za razvoj softvera osnovana 2003. godine. Duže od decenije kompanija ostvaruje stabilan rast broja zaposlenih i obima poslovanja. U našem radu usmereni smo na dugoročna strateška partnerstva sa klijentima u cilju razvoja kompleksnih softverskih rešenja za velike poslovne sisteme. Ponosni smo na veoma visok nivo zadovoljstva naših partnera kako kvalitetom isporučenih rešenja tako i kvalitetom naše podrške.

Kao kompanija bez višeslojne hijerarhije koja je orijentisana ka rezultatima, motivisani smo da stalno unapređujemo uslove rada u kompaniji, obezbedimo visok kvalitet života zaposlenih i njihov održiv profesionalni razvoj.

Iznad svega cenimo ulaganje u znanje i sa svakim zaposlenim kreiramo individualan razvojni put. Akumulirano znanje i tehnička ekspertiza stečena tokom implementacije preko 200 projekata na efikasan način se dele unutar tima. Usavršen sistem mentorskog rada pomaže svakom pojedincu da uspešno savlada izazove i ostvari svoj puni potencijal. Svakodnevni projektni rad sa internacionalnim timovima za svakoga od nas podrazumeva i usavršavanje veština komunikacije i produbljuje našu informisanost o različitim oblastima savremenog tržišnog poslovanja.

Principi na kojima zasnivamo naš timski rad uključuju transparentnost po pitanju razvojnih planova na nivou cele organizacije i na individualnom nivou, te po pitanju obima odgovornosti, očekivanih performansi i sistema nagrađivanja. U timu se neguje konstruktivna i efikasna komunikacija u kojoj se ceni i podstiče integritet i otvorenost. Sve to utiče na pozitivnu i stimulišuću radnu atmosferu u kojoj uživamo.

Naš razvojni centar nalazi se u centru Beograda u Takovskoj ulici nadomak Botaničke bašte i lako je dostupan svim vidovima prevoza, a zaposlenima koji dolaze svojim automobilom obezbeđujemo godišnji popust na naknadu za parkiranje u javnoj garaži. Radna mesta su u skladu sa ergonomskim načelima, a zaposleni učestvuje u izboru opreme i tehničkih preduslova za svoj rad. Realnim procenjivanjem i optimizacijom procesa rada utičemo na to da naši zaposleni mogu neopterećeni da uživaju punim plućima u svom vremenu izvan kancelarije i svojim različitim interesovanjima.

Imamo ambiciozne planove za dalje širenje poslovanja i želimo da se našem timu u narednom periodu pridruže nove kolege i koleginice. Najveća potreba je za profilima specijalizovanim za sledeće tehnologije: .NET, PHP, JavaScript.

Ponosni smo na priznanje koje smo primili od portala poslovi.infostud kao kompanija sa najboljim procesom selekcije kandidata u 2015.

Iskustva o radu i sa intervjua (10)

Opšti utisak i preporuka

4.5
100%

Menadžment kompanije

4

Beneficije

4.5

Balans karijere i privatnog života

4.5

Timska atmosfera

4.5

Zadovoljstvo projektima

4.5

Mogućnost napredovanja

5

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Iskustvo · 11.09.2022.

Junior developer

Opšti utisak

4
Preporučuje
Trenutno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine
Pozitivno

Radna atmosfera gde mogu da budem potpuno produktivna, dobra oprema, svi su voljni da pomognu. Odlični uslovi, vrlo ozbiljan pristup poslu. Sertifikacija, zanimljivi projekti, veliki klijenti. Sve zavisi od tebe, postoji puno potencijala i usmerenja karijere. Izuzetno zanimljivi projekti. Mogućnost za učenje i napredovanje....

Zamerke

Cesto zna biti pomalo stresno, jer su u pitanju veliki i zahtevni klijenti, pa se rokovi moraju postovati.

0
Iskustvo · 22.07.2022.

Business Development Manager

Opšti utisak

5
Preporučuje
Trenutno zaposlen/a na neodređeno 2-4 godine
Pozitivno

Kao zaposleni u ovoj firmi imam samo pozitivna iskustva. Imam privatno zdravstveno osiguranje, konkurentnu platu i, subjektivno, zanimvljive zadatke. Što se tiče podrške, svaki tool ili kurs koji mi je bio potreban je obezbeđen bez problema, uključujući i skuplje kurseve koji nisu potrebni za trenutan opis posla, ali...

Zamerke

Ima mnogo nasleđenih projekata, papirologije i dokumentacije, i to oduzima dosta vremena. Takođe, komunikacija je blago usporena zbog rada od kuće pa se ponekad organizuju "nepotrebni" sastanci. Što se tiče projekata, kao zaposleni u business development odeljenju, zadovoljan sam jer imam pristup full sales ciklusu za...

2
Intervju · 10.02.2022.

.NET developer intern

Pozitivno iskustvo

Prihvatio/la ponudu

Intervju srednje težine

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Prvi deo selekcije - razgovor sa HR-om, jako prijatan razgovor na temu planova, ciljeva u karijeri, očekivanja od firme, prethodnih iskustava (ukoliko ih je bilo, budući da je intern pozicija) Drugi deo selekcije - test iz oblasti OOP, problem solving-a, baza podataka, računarskih mreža - test u trajanju od 1h vremena,...

Pitanja sa intervjua
  • Razlika između apstrakne klase i inferfejsa?
0
Intervju · 24.06.2021.

Frontend

Negativno iskustvo

Bez ponude za posao

Trajalo je 1 nedelju

Kako je izgledao proces

Intervju i probni zadatak na listu papira

Pitanja sa intervjua
  • Da li planirate da se odselite nekad odavde?
0
Arhiva | Intervju · 22.10.2020.

C# Software developer

Pozitivno iskustvo

Odbio/la ponudu

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

2 kruga, tehnicki interviju srednje tezine, upoznavanje sa firmom i njenim poslovima

Pitanja sa intervjua
  • Upotreba SignalR i MQ
4

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv SOPREX
Poslovni naziv PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU PRODAJU I POSREDOVANJE SOPREX DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU BEOGRAD (PALILULA)
Delatnost kompanije 6201 Računarsko programiranje
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Takovska 45a, Beograd-Palilula
Datum osnivanja 07.10.2003.
PIB 103102753
MB 17514784
Zakonski zastupnici
Smilja Stoiljković - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Plate koje su uneli korisnici sajta

Prosečna neto plata

1250

Software Developer 2 plate

MIN
800
PROSEK
1250
MEDIJANA
1250
MAX
1700