O kompaniji
14
Iskustva
8
Plate
Poslovi
Soprex d.o.o. logo

Soprex d.o.o.

3.8

O nama

SOPREX je domaća kompanija za razvoj softvera, osnovana 2003. godine u Beogradu. Duže od dve decenije kompanija ostvaruje stabilan rast broja zaposlenih i obima poslovanja. U našem radu usmereni smo na dugoročna strateška partnerstva sa klijentima širom sveta sa posebnom pažnjom na DACH regiju i Skandinaviju, a u cilju razvoja kompleksnih softverskih rešenja za velike poslovne sisteme. Ponosni smo na visok nivo zadovoljstva naših partnera kako kvalitetom isporučenih rešenja tako i kvalitetom naše podrške.

Kao kompanija usmerena ka postizanju rezultata, neprestano radimo na poboljšanju radnih uslova, ličnog rasta i razvoja zaposlenih i podržavamo njihov kontinuirani profesionalni razvoj. Obezbeđujemo neophodnu opremu za rad, što dodatno doprinosi komforu i efikasnosti naših timova.

Iznad svega cenimo ulaganje u znanje i sa svakim zaposlenim kreiramo individualan razvojni put. Akumulirano znanje i tehnička ekspertiza stečena tokom implementacije preko 200 projekata na efikasan način se dele unutar tima. Usavršen sistem mentorskog rada pomaže svakom pojedincu da uspešno savlada izazove i ostvari svoj puni potencijal. Svakodnevni projektni rad sa internacionalnim timovima za svakoga od nas podrazumeva i usavršavanje veština komunikacije i produbljuje našu informisanost o različitim oblastima savremenog tržišnog poslovanja.

Principi na kojima zasnivamo naš timski rad uključuju transparentnost po pitanju razvojnih planova na nivou cele organizacije i na individualnom nivou, te po pitanju obima odgovornosti, očekivanih performansi i sistema nagrađivanja. U timu se neguje konstruktivna i efikasna komunikacija u kojoj se ceni i podstiče integritet i otvorenost. Sve to utiče na pozitivnu i stimulišuću radnu atmosferu.

Nalazimo se u srcu Beograda, u Takovskoj ulici, blizu Botaničke bašte. Naš radni model je hibridan, otvorena je mogućnost za sve zaposlene da biraju rad od kuće ili rad iz poslovnih prostorija. Visoko vrednujemo dobre međuljudske odnose i kreiramo radne procese u pozitivnom okruženju.

Imamo ambiciozne planove za dalje širenje poslovanja i želimo da se našem timu u narednom periodu pridruže nove kolege i koleginice.

Priznanja

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Priznanje predstavlja dokaz da poslodavac odgovara kandidatima na njihove prijave nakon što je konkurs za posao završen, nezavisno od pozitivnog ili negativnog ishoda.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt