SoftwareHaus

Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije SoftwareHaus

  (2 utiska)
50% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
2.5
beneficije

3
mogućnost napredovanja

3
balans između karijere i privatnog života

Frontend Developer

potvrđen LinkedIn profil

  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Nema pozitivnih utisaka
Zamerke kompaniji
Hr i menadzment koji nemaju dovoljno iskustva u IT sferi. Ne zna se kako se i na koji nacin vodi kompanija, neozbiljan odnos prema zaposlenima. Nula postovanja prema zaposlenima. Huskanje zaposlenih da govore jedni drugima iza ledja. Jasna podela na menadzment i na obicne zaposlene. Cesti otkazi, ceste pretnje zaposlenima, nikada nisu zadovoljni zaposlenima, uvek rade iza ledja zaposlenima. Grozna firma, grozna atmosfera. Teranje radnika da nose laptopove cak i na odmor. Firmu treba izbegavati.
ne preporučujem
utisak postavljen: 29.09.2020.

Backend Developer


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Sjajan kolektiv, veoma zanimljivi projekti, prostor za napredovanje, plaćen ručak.
Zamerke kompaniji
Nemogućnost remote rada.
preporučujem
utisak postavljen: 09.07.2020.

WordPress Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju lak
negativno iskustvo
Kako je izgledao proces
Nakon što sam predao CV dobio sam zadatak na osnovu koga bi uradili testiranje mog tehičkog znanja. Posle vise od 10 dana sam dobio odgovor da ne zadovoljavam njihove kriterijume i da su se odlučili za drugog kandidata da bih danas video da im je ponovo otvorena ista pozicija. Bolje otvoreno reći da nemate dovoljno novca ili ne želite da platite ljude nego da kažete da ste se odlučili za drugog kandidata i potom ponovo otvorili konkurs.

utisak sa intervjua postavljen: 10.02.2020.

Front-End Developer Intern

Dušan Đ., Hercegovačka 14a, Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Proces selekcije je od početka bio na visokom nivou, gde je kandidatima odmah lepo, jasno i kratko rečeno kakvu osobu traže i koja su potrebna znanja za tu poziciju, kao i sve ostale informacije koje su bitne. Prvi put kada sam pozvan imao sam veoma prijatan razgovor sa HR-om, gde su prisustvovala i dva vodeća programera iz kompanije i razgovor je protekao u opuštenoj atmosferi, a pitanja su uglavnom bila takva da me oni što bolje upoznaju, kao i da saznaju moje prethodno radno iskustvo. Kako sam prošao taj proces selekcije, pozvan sam u drugi termin gde je u pitanju bio praktičan zadatak. Imali smo sat vremena za rad na zadatku koji je bio veoma lepo objašnjen na početku testa. Javljeno mi je posle nedelju dana e-mail-om da nažalost nisam izabran, ali mi je zadatak pokazao neke stvari u kojima sam morao da napredujem, tako da je sveukupno testiranje i razgovor sa HR-om bio veoma pozitivno iskustvo. Iako nisam primljen, sve pohvale za kompaniju za to kako se ophode prema kandidatima, mnogi bi mogli mnogo da nauče od njih.

utisak sa intervjua postavljen: 04.12.2019.

Front-End Developer Intern

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju lak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Nakon slanja CV-a odabrani kandidati se pozivaju na razgovor. Razgovoru je prisustvovala HR menadžerka, Mentor i još jedan čovek, čini mi se da je Project menadžer ili tako nešto. Svako od njih je imao svoja pitanja. Naravno HR je imala svoja, ljudi iz iz IT sektora osnovna tehnička pitanja. Nakon tog prvog kruga sledi drugi krug koji je praktični. Bilo nas je šest, imali smo sat i po vremena da prekucamo stranicu (PSD u HTML). Imali smo mogućenost da koristimo Bootstrap, SASS šta god. Reč je o stranici za registraciju. Stranica je sadržala navigaciju, header deo sa pozadinskom slikom, formu za registracuju koju je trebalo proveriti sa klijentske strane (regularnim izrazuma) i na kraju neki jednostavan footer. Otežavajuća okolnost je bila što smo radili na MackBook-ovima, praktično svima nama je to bio neki prvi susret i duži rad na MackBook-u. Ne tražim izgovore, ali treba imati na umu da svako od nas kući navikne na prečice i određene editore koji mu ubrzaju i olakšaju proces rada. Na kraju nisam dobio ponudu za praksu. Sve u svemu, korektni ljudi, profesionalni.

utisak sa intervjua postavljen: 12.11.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

SoftwareHaus je IT kompanija.

Fokus kompanije je pružanje usluga na najvišem nivou i dostavljanje beskompromisnih rešenja svojim klijentima. Glavna delatnost kompanije su sistemi pretplate, odnosno sve ono što je potrebno da jedan e-store, blog ili sajt kompanije uspešno funkcioniše i posluje.

SoftwareHaus čine ambiciozni i posvećeni ljudi, od onih koji su talentovani početnici pa sve do veterana IT industrije. Sjajan balans u timu je jedan od razloga uspešnog prilagođavanja potrebama svakog klijenta.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
Vision Stack
Adresa
Hercegovačka 14a, Beograd
Datum osnivanja
15.1.2018
PIB
110455535
Matični broj
21352012
Poslovni naziv
Vision Stack d.o.o. Beograd
Delatnost kompanije
7022 Konsultantske aktivnosti u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Ivan Ristić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija