O kompaniji
9
Iskustva
3
Plate
5
Poslovi
Snap One logo

Snap One

4.5

O nama

Kompanija Snap One razvija integralne sisteme za pametne kuće. Proizvodi kompletnu liniju pristupačnih bežičnih sistema za smart home i softvere za kontrolu osvetljenja, temperature, kompletnu audio distribuciju kuće, sigurnost i upravljanje energijom. Nastala je spajanjem dve kompanije – Control4, koja razvija uređaje za interakciju sa sistemima pametnih kuća i SnapAV koja razvija audio, video i CCTV opremu.

Razvojni centar u Beogradu  ima dva veća tima - Smart Device Software i Smart Cloud Software, koji su dalje podeljeni na podtimove. Smart Device Software tim razvija uređaje za interakciju sa sistemima pametnih kuća, kao što su tableti i daljinski upravljači. Ovi uređaji komuniciraju sa kontrolerom, centralnom jedinicom pametne kuće, koji upravlja rasvetom, klimatizacijom, bezbednosnim funkcijama i servisima za zabavu (Spotify, Deezer, Tidal, itd). Smart Cloud Software tim projektuje i implementira cloud-based softverske platforme na naprednoj infrastrukturi i inovativnoj arhitekturi sa ciljem zadovoljavanja potreba 20 miliona uredjaja nasih korisnika, u više od 100 zemalja i u saradnji sa vise od 20 hiljada partnera.

Ozbiljno i posvećeno se pokriva ceo životni ciklus softvera, uključujući i rigorozno automatizovano testiranje, deployment, praćenje i analiza metrika. Programeri imaju priliku da formulišu i rade na inovativnim rešenjima koja bitno doprinose proizvodima globalnog renomea. Posvećenost kvalitetu prisutna je u svim fazama - od razvoja proizvoda na kom rade izuzetni stručnjaci, preko instaliranja opreme koje obavljaju obučeni instalateri, sve do korisničke podrške i maksimalne sigurnosti i privatnosti korisničkih podataka.

PROCES SELEKCIJE

Proces selekcije se sastoji od dva ili tri kruga i obuhvata HR deo i tehnički intervju. Tehnićki intervju se odvija u jednoj ili dve faze u zavisnosti od pozicije. 

 

Tech stack

C C++ Embedded C Bash CSS HTML Qt QML React Java 11/17 TypeScript Hibernate Security JPA Redis Golang JUnit 5 Mockito Jest Docker Kubernetes RabbitMQ AWS RTOS

Beneficije

Edukacija, profesionalni razvoj

Obezbeđena oprema za rad

Zdravlje

Fleksibilno radno vreme

Obuke, konferencije

Hrana i piće

Sport i rekreacija

Timska druženja

Nagrade, bonusi, pokloni

Naši ljudi

Teodora Komazec

Embedded Software Development Engineer

Georgije Kundačina

Software Development Engineer in Test

Branka Despotović

Software Development Engineer

Dušan Čalija

Software Development Engineer

Bojan Kaličanin

Galerija

APR

Broj Zaposlenih

51 - 100

Profit i Prihod

Kontakt

Omladinskih brigada 90D, Airport City Beograd
011 311 10 49