Snap One

Snap One

Kontakt

Adresa Omladinskih brigada 90D, Airport City Beograd
Telefon 011 311 10 49
PIB 109425761
MB 21179957
Zaposlenih 51 - 100
Predstavništvo Omladinskih brigada 90D, Airport City Beograd
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Kompanija Snap One razvija integralne sisteme za pametne kuće. Proizvodi kompletnu liniju pristupačnih bežičnih sistema za smart home i softvere za kontrolu osvetljenja, temperature, kompletnu audio distribuciju kuće, sigurnost i upravljanje energijom. Nastala je spajanjem dve kompanije – Control4, koja razvija uređaje za interakciju sa sistemima pametnih kuća i SnapAV koja razvija audio, video i CCTV opremu.

Razvojni centar u Beogradu  ima dva veća tima - Smart Device Software i Smart Cloud Software, koji su dalje podeljeni na podtimove. Smart Device Software tim razvija uređaje za interakciju sa sistemima pametnih kuća, kao što su tableti i daljinski upravljači. Ovi uređaji komuniciraju sa kontrolerom, centralnom jedinicom pametne kuće, koji upravlja rasvetom, klimatizacijom, bezbednosnim funkcijama i servisima za zabavu (Spotify, Deezer, Tidal, itd). Smart Cloud Software tim projektuje i implementira cloud-based softverske platforme na naprednoj infrastrukturi i inovativnoj arhitekturi sa ciljem zadovoljavanja potreba 20 miliona uredjaja nasih korisnika, u više od 100 zemalja i u saradnji sa vise od 20 hiljada partnera.

Ozbiljno i posvećeno se pokriva ceo životni ciklus softvera, uključujući i rigorozno automatizovano testiranje, deployment, praćenje i analiza metrika. Programeri imaju priliku da formulišu i rade na inovativnim rešenjima koja bitno doprinose proizvodima globalnog renomea. Posvećenost kvalitetu prisutna je u svim fazama - od razvoja proizvoda na kom rade izuzetni stručnjaci, preko instaliranja opreme koje obavljaju obučeni instalateri, sve do korisničke podrške i maksimalne sigurnosti i privatnosti korisničkih podataka.

PROCES SELEKCIJE

Proces selekcije se sastoji od dva ili tri kruga i obuhvata HR deo i tehnički intervju. Tehnićki intervju se odvija u jednoj ili dve faze u zavisnosti od pozicije. 

 

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Snap One

Ocena (4 utiska)

5

Beneficije

4.8

Napredovanje

5

Karijera / privatni život

5

Preporuka

100%

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Intervju · 17.03.2022.
Negativno iskustvo

QA Automation

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Prvi krug prosao super, i nakon toga mi je bio zakazan tehnicki razgovor. Nakon tehnickog razgovora sam bio kontaktiran i dobio feedback da je sve proslo super, 90% je gotovo, samo treba da upoznam kolege, cista formalnost i dobijam ponudu. Zakauje mi se upoznavanje sa kolegama u kasnim vecernjim satima jer su kolege...

1
Iskustvo · 18.01.2022
5
Preporučuje

Software Engineer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 2-4 godine
Pozitivno

Pre svega sjajna grupa ljudi. Apsolutno svako moze dosta tu da nauci, sto je mnogima jako bitno. Uslovi sjajni, bonusi, plate, mislim da niko nema zamerki. Menadžment Beogradske kancelarije takodje sjajan. Kolege iz Amerike su uvek tu da pomognu, jako razumni, prijatni. Jedno jako pozitivno iskustvo za mene je upoznavanje tih ljudi.

Zamerke

Mozda i jedina stvar je ono što mnogima i ne smeta. A to je da bas ne mora nekad mnogo da se radi, nekad se puste stvari da se samo uradi(ne na svim projektima). I to je ono sto ume da bude frustrirajuce, zapitas se, zasto bi se neko trudio ako ce neko drugi da uradi posao samo da bi uradio, cak i da upropasti nesto oko...

0
Iskustvo · 20.04.2021
5
Preporučuje

Software Engineer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 4-7 godina
Pozitivno

Od prvih dana postojanja kompanije u Srbiji pa do sada, vrlo sam zadovoljan kako sa samim poslom, tako i sa finansijskim delom ugovora. Bonusi, uskladjivanje plate na godisnjem nivou, briga o zaposlenima na visokom nivou. Kolektiv je isprva bio manji da bi godinama organski rastao. Kolege vrlo prijatne i otvorene za saradnju.

4
Intervju · 29.03.2021.
Pozitivno iskustvo

Software engineer

Prihvatio/la ponudu

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Proces selekcije se sastojao iz 4 kruga. Prvi krug sa menadzerima iz Beograda. Dva kruga sa senior programerima iz Amerike i poslednji krug sa direktorkom iz Beograda. Intervju se sastojao sto od strucnih pitanja, pitanja licne prirode, buducih mojih planova, ocekivanja. Dobar deo vremena je proveden u opisu same pozicije...

5
Iskustvo · 29.03.2021
5
Preporučuje

Software engineer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine
Pozitivno

Jako kvalitetan kolektiv. Kolege uvek voljne da pomognu, da prenesu svoja znanja novim kolegama. Direktorka i menadzeri su jako pazljivi i prijatno ljubazni, veoma predani svom poslu i uvek su tu da pomognu oko bilo cega. Projekti su interesantni i jako atraktivni na trzistu. Sam proces selekcije pri zaposlenju je jako...

Zamerke

Apsolutno nijedna!

3

Podaci

Naziv Control4 Europe doo Beograd
Poslovni naziv Control4 Europe društvo sa ograničenom odgovornošću Beograd-Novi Beograd
Delatnost kompanije 6201 Računarsko programiranje
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Trešnjinog Cveta 1, Beograd - Novi Beograd
Datum osnivanja 18.03.2016.
PIB 109425761
MB 21179957
Zakonski zastupnici
Maja Veljković - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate koje su uneli korisnici sajta

Prosečna neto plata

1400

Software Engineer 2 plate

MIN
1100
PROSEK
1400
MEDIJANA
1400
MAX
1700