Smart Apartment Data

Smart Apartment Data

4 4

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Smart Apartment Data

Ocena (4 utiska)

4

Beneficije

4

Napredovanje

4

Karijera / privatni život

4

Preporuka

75%

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Iskustvo · 14.12.2020
5

Front End Developer - Beginner

Trenutno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine
Pozitivno

Jedan od vecih pluseva je fleksibilno radno vreme. Svi u timu su vrlo druzeljubivi i ljubazni, spremni da pomognu u bilo kom trenutku. Sto se poslodavca tice, mislim da je i vise nego korektan i fer, otvoren za predloge i nove ideje, ceni ulozen trud i vreme. Rade se najnovije tehnologije, za pocetnike ima mnogo prostora da se nauci i napreduje.

Zamerke

Nema ih.

3
Iskustvo · 16.10.2020
1
Ne preporučuje

Project Manager

Prethodno zaposlen/a
Pozitivno

Nema ih.

Zamerke

Kompanija stalno obnavlja oglas za Project Managera kao i za ostale pozicije, kako bi dobila resenja za neke od usluge/proizvode koje razvija od nas koji konkurisemo. Iznova i iznova traze nove ljude, iako nisu toliko velika kompanija, i iznova zadaci koji se rade kao uslov za dalje konkurisanje i daju njima besplatno.

11
Odgovor kompanije

Thank you for the feedback. We do maintain the postings when they come up for renewal, and will be sure to do the same for this one.

13
Iskustvo · 12.10.2020
5
Preporučuje

Senior Tableau Developer

Trenutno radi Projekat / Freelance Manje od jedne godine
Pozitivno

* Veoma prijatna radna atmosfera u izuzetnom timu * Fleksibilno radno vreme * Rad sa najovijim tehnologijama * Odlična podrška menadžmenta, koji su uvek na raspolaganju.

14
Intervju · 12.10.2020.
Pozitivno iskustvo

Senior Tableau Developer

Prihvatio/la ponudu

Trajalo je 3 nedelje

Kako je izgledao proces

Prvo su me kontaktirali iz HR-a i obavili smo iniciajlni online intervju, standardna pitanja, prolazak kroz CV. Nakon toga je trazeno da odgovorim na par pitanja koja su vezana za dosadasnji rad i iskustvo vezano za poziciju za koji konkurisem i da sve snimim i posaljem snimak. Posle par dana sam dobio odgovor u kojem...

10
Iskustvo · 01.10.2020
5
Preporučuje

Senior Software Developer

Vukasin V.

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine
Pozitivno

Radio sam u vise firmi remote sa "fleksibilnim" radnim vremenom i mogu da kazem da je ovo prva firma koja zapravo ima fleksibilno radno vreme. Jedina obaveza je daily meeting vaseg tima koji se zaista prilagodjava clanovima istog (i veoma je fleksibilan) i naravno ispunjavanje nedeljnih zadataka. Radimo sa najnovijom tehnologijom...

15

Kontakt

Adresa Austin, Texas, Sjedinjene Američke Države
Zaposlenih <250
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Smart Apartment Data je pouzdani izvor tržišne inteligencije za industriju stanova. Nude sveobuhvatne platforme podataka namenjene vlasnicima, brokerima, kompanijama, timovima i dobavljačima kojima su potrebne tačne detaljne informacije za donošenje poslovnih odluka i informisana ulaganja.

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Plate koje su uneli korisnici sajta

Prosečna neto plata

2000

Software Developer 1 plata

MIN
2000
PROSEK
2000
MEDIJANA
2000
MAX
2000