Smart Apartment Data

Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Smart Apartment Data

Senior .NET Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Prvi krug sa HR. Drugi krug kreiranje rest api (neke basic stvari). Treci krug sa direktorom, limunada razgovor uz koje pitanje, mahom on prica kako si super odradio zadatak i kako ce te zaposliti posle cetvrtog kruga. Cetvrti krug - ovde vlasnik obecava da ce isplatiti 100$ bez obzira na to da li se odluce za tebe ili ne (naravno ukoliko se zadatak resi). Uz prilozen zadatak, traze i broj tekuceg racuna na koji ce navodno uplatiti 100$ jer je proces selekcije dugacak i jer si stigao do kraja. Nakon uspesno odradjenog cetvrtog kruga, uspesno resenog problema, nista od 100$ i nista od feedbacka. Takodje mislim da ova firma trazi od kandidata da im rese neke probleme koje imaju na projektu, jer uz prilozen zadatak traze i video prezentaciju resenja i obrazlozenje - nesto kao tutorijal za to sto ste kreirali.

utisak sa intervjua postavljen: 07.08.2020.

Senior .NET developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, online
bez ponude za posao
Intervju težak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Mislim da nas ova komapnija iskoriscava i kroz proces selekcije im odradjujemo delove projekta besplatno. Bolje da njihove oglase ignorisete.
Pitanja sa intervjua
  • Ceo projekat u .NET-u vezan za REST servise.

utisak sa intervjua postavljen: 27.07.2020.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Smart Apartment Data je pouzdani izvor tržišne inteligencije za industriju stanova. Nude sveobuhvatne platforme podataka namenjene vlasnicima, brokerima, kompanijama, timovima i dobavljačima kojima su potrebne tačne detaljne informacije za donošenje poslovnih odluka i informisana ulaganja.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija