SDD Information Technology Group d.o.o.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

SDD Information Technology Group d.o.o., Beograd, je privatno preduzeće koje se od 2001. godine bavi istraživanjem, razvojem, proizvodnjom i prodajom specijalizovanih hardversko-softverskih sistema.

Misija našeg preduzeća je rešavanje kompleksnih tehničkih problema klijenata kroz isporuku savremene opreme, funkcionalnih programskih paketa i pružanje kvalitetnih usluga.

Odgovarajući na zahteve naših klijenata iz zemlje i sveta, razvili smo brojne standardne proizvode na bazi RFID tehnologije iz oblasti: kontrole pristupa, registracije radnog vremena, naplate karata u javnom prevozu, kontrole točenja goriva, logistike, označavanja proizvoda, obeležavanja domaćih životinja, automatske identifikacije vozila, kontrole pristupa u sportskim objektima, upravljanja radom međumesne/prigradske autobuske stanice itd. 

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Softverski inženjer

Beograd  • Rok: 07.03.2020

Od kandidata se očekuje poznavanje rada u .NET okruženju, C# i SQL server. Poznavanje razvoja aplikacija na Android platformi je dodatna prednost. Obavezno poznavanje engleskog jezika, kao i spremnost za učenje i usavršavanje... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
SDD INFORMATION TECHNOLOGY GROUP DOO BEOGRAD
Adresa
Volgina 15, Beograd
Datum osnivanja
29.08.2001.
PIB
101715919
Matični broj
17325485
Poslovni naziv
PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU, ISTRAŽIVANJE, RAZVOJ I PROJEKTOVANJE SDD INFORMATION TECHNOLOGY GROUP DOO, BEOGRAD (ZVEZDARA)
Delatnost kompanije
2651 Proizvodnja mernih, istraživačkih i navigacionih instrumenata i aparata
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Nemanja Janković - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija