O kompaniji
10
Iskustva
4
Plate
1
Poslovi
Red-Black Tree d.o.o. logo

Red-Black Tree d.o.o.

4.2

O nama

Red Black Tree je potpuno srpska softverska kompanija sa 8 godina iskustva u industriji. Njihove kancelarije se nalaze u Beogradu i Čačku, sa trenutno oko 45 članova tima.

Fokus je na razvoju softvera, uglavnom za klijente u SAD-u. Posvećeni su profesionalnosti, visokom kvalitetu rada, ličnom napretku, poštovanju rokova. Pružaju više nego što je obećano kad god je to moguće. Tako su stekli visokokvalitetnu saradnju i dugoročne projekte koji pružaju stabilnost kompanije.

Cene prijateljsko i pozitivno okruženje - zato su uložili dodatni napor u održavanje svega izuzetnog, uključujući odnose sa kolegama.

Tehnologije su pažljivo odabrane na osnovu zahteva projekta. To su uglavnom kompletni sistemi, koji uključuju mobilne aplikacije, veb aplikacije, Backend API-je, baze podataka, kontejnerizaciju i Cloud, koji će vam pomoći da steknete široku i visokokvalitetnu bazu znanja. Ne boje se da se prilagode modernim tehnologijama, baš kao što su to učinili sa npr. Angular, React, Vue.js, kao i .NET Core, Elikir, Kotlin i drugi pre nego što su postali široko korišćeni i popularni.

Ako volite programiranje i želite da se istaknete u tome - javite im se!

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

APR

Broj Zaposlenih

11-50

Profit i Prihod

Kontakt

Dvadesetprve divizije 11, Beograd, Srbija