RT-RK d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije RT-RK d.o.o.

  (17 utisaka)
59% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
2.9
beneficije

2.1
mogućnost napredovanja

3.7
balans između karijere i privatnog života

Senior Software Engineer


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Mušterije su jako zvučne, uglavnom svetski vrh.
Firma se jako širi poslednjih nekoliko godina, trenutno ima preko 600 inženjera, tako da su mogućnosti za napredovanje prilično dobre.
Plate, uslovi, međuljudski odnosi, odnos prema zaposlenima - dobri, u rangu drugih solidnih (rekao bih viša srednja klasa) domaćih IT firmi. Prekovremeno je plaćeno.
Zamerke kompaniji
Solidan deo firme radi uslužni outsorsing, pa u nekim timovima može da se dobije prilično monoton posao (hronično debagovanje), ili suviše egzotičan posao/specijalizacija koja teško negde drugde u Srbiji može da se upotrebi (asembler).
utisak postavljen: 01.01.2016.

Embedded Engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju lak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Intervju se sastojao od pitanja iz programskog jezika C, Linuxa i par pitanja o algoritmima.

utisak sa intervjua postavljen: 02.12.2015.

Izrada Becelor rada sa mogućnošću dalje saradnje

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Novi Sad
prihvatio/la ponudu
Intervju veoma lak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Intervju je bio u sali za sastanke, u dogovoreno vreme.

utisak sa intervjua postavljen: 01.10.2015.

Embedded programer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Dobar kolektiv, kolege su predusretljive i spremne da pomognu. Šefovi se uvek drže dogovorenog, a plate su redovne. Trude se i uvek da poboljšaju radno okruženje.
Zamerke kompaniji
Posao ume ponekad da bude monoton. Manji broj ljudi radi na razvoju potpuno novih proizvoda.
preporučujem
utisak postavljen: 21.09.2015.

Korisnik nije naveo poziciju


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Projekat / Freelance
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
U RT-RK d.o.o sam jedino bio na Android summer school. Nešto kao seminar u trajanju od nekih nedelju dana. Bilo je zanimljivo.
Bio sam jednom na razgovoru, ali kako nisam imao radno iskustvo a pozicija je bila za Senior Developer-a nisam dobio posao.
utisak postavljen: 09.06.2015.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

RT-RK d.o.o. je kompanija koja se bavi pružanjem usluga razvoja softvera i ponudom sopstvenih softverskih rešenja u oblasti sistema za rad u realnom vremenu, sa fokusom na oblasti multimedije, komunikacija i softvera za automobilsku industriju. Sedište kompanije je u Novom Sadu, od samog osnivanja 1991. godine. Od 2011. godine, kompanija se razvija u pravcu širenja regionalne mreže centara i otvara odeljenja u Beogradu, Banja Luci i Osijeku. Pozitivna iskustva saradnje sa FTN-om u Novom Sadu, trudi se da prenese i na saradnju sa eminentnim fakultetima u regionu (ETF u Beogradu, MATF u Beogradu, FERIT u Osijeku, ETF u Banja Luci).                

SARADNJA SA SVETSKIM IMENIMA U OBLASTI POTROŠAČKE ELEKTRONIKE

Danas RT-RK angažuje više od 1000 stručnjaka iz oblasti informacionih tehnologija, što je čini jednom od najvećih kompanija za razvoj softverskih rešenja u oblasti jugoistočne Evrope. Poslovanje kompanije je u potpunosti usmereno na strano tržište, BMW, Harman, DENSO, FotoNation, Autoliv, Ask Industries, TTTech, MIPS/Imagination, CISCO, Cirrus Logic, Xiaomi, Harman Kardon, Onkyo & Pioneer, Starkey Hearing Technologies, Marvell, iWedia samo su neka od imena sa liste naših zadovoljnih partnera i klijenata. Kako se oni nalaze u različitim delovima sveta, naši zaposleni imaju mogućnost da putuju i upoznaju se sa različitim kulturama i da na taj način obogate osim profesionalnog i lično iskustvo.

BRIGA O PROFESIONALNOM RAZVOJU ZAPOSLENIH

Kao stalno rastuća kompanija, sa ozbiljnim, dugogodišnjim iskustvom trudimo se da vodimo brigu o svojim zaposlenima. Profesionalni razvoj zaposlenih stimulišemo radom na inovativnim projektima koji podrazumevaju rad sa najmodernijim razvojnim platformama i alatima. Mimo toga se trudimo i da olakšamo uvođenje novozaposlenih u posao, redovnim organizovanjem internih stručnih kurseva, mentorskim pristupom, itd.  

STIMULACIJA AKADEMSKOG RAZVOJA

Akreditacijom od strane Ministarstva prosvete Republike Srbije kao razvojno-istraživačkog instituta, inovativni i naučno-istraživačkih potencijali kompanije su potvrdjeni i na formalnom nivou. Za one koji žele da nastave sa akademskim razvojem, pomažemo upis na doktorske studije, objavljivanje i prezentovanje naučno-istaživačkih radova kako na domaćim, tako i na stranim stručnim konferencijama.

DODATNO EDUKOVANJE STUDENATA

Za buduće IT profesionalce koji su još na studijama, tradicionalno organizujemo različite letnje škole i prakse kako bismo im pružili priliku da se upoznaju sa oblašću rada naše kompanije. Tokom jula i avgusta organizujemo letnju praksu i letnje škole u oblasti embedded developmenta, FPGA i IoT. Osim toga, imamo različite programe stipendiranja za studente koji se nalaze na različitim nivoima studija. Ukoliko želite da se informišete ili ste već odlučili da postanete RT-RK stipendista, slobodno pišite na e-mail: stipendija@rt-rk.com.

OBEZBEĐIVANJE BENEFITA ZA ZAPOSLENE

Da bismo ojačali timski duh svih zaposlenih, organizujemo različite vrste tim bildinga, kolektivne sportske aktivnosti, odlaske u pozorište. U svrhu unapređenja "mekih" veština, održavamo i različite treninge neophodne za dalji razvoj savremenog IT profesionalca. 

Oglasi za posao (trenutno 7 aktivnih oglasa)

Tester tehničar

Novi Sad  • Rok: 17.08.2019

Ulazna kontrola komponenti - testiranje. Izlazno testiranje gotovih proizvoda. Formiranje testnih izveštaja, beleženje. rezultata testova, praćenje životnog ciklusa proizvoda... (pročitaj oglas)

Software Developer / Applied Mathematician

Beograd, Novi Sad  • Rok: 14.08.2019

Understanding the principles of operating systems, multithreading programming concepts, real-time systems programming... (pročitaj oglas)

C++ Software Developer for Autonomous Driving

Novi Sad, Osijek, Belgrade  • Rok: 07.08.2019

Substantial practical experience in embedded software development in C/C++. University degree... (pročitaj oglas)

Junior C++ Software Developer for Autonomous Driving

Novi Sad, Osijek  • Rok: 07.08.2019

University degree in the field of computer engineering or informatics (BSc or MSc degree). Basic knowledge of C/C++... (pročitaj oglas)

Junior Software Engineer

Novi Sad, Belgrade, Banja Luka, Osijek  • Rok: 28.07.2019

Understanding the principles of operating systems, multithreading programming concepts, real-time systems programming... (pročitaj oglas)

Automotive Embedded Software Developer

Novi Sad, Banja Luka, Osijek  • Rok: 24.07.2019

Academic education in computer technology related fields of study (BSc or MSc degree). Academic knowledge in embedded software programming in C and/or C++... (pročitaj oglas)

Junior Automotive Quality Engineer

Novi Sad  • Rok: 24.07.2019

Knowledge of quality tools and Quality standards, preferred in automotive and functional safety field. Good understanding of V-model. Good understanding of ISO/IEC 15504 SPICE and ASPICE 2.5 and higher versions... (pročitaj oglas)

Junior C++ Software Developer for Autonomous Driving

Novi Sad, Osijek  • Rok: 06.07.2019

University degree in the field of computer engineering or informatics (BSc or MSc degree). Basic knowledge of C/C++... (pročitaj oglas)

C++ Software Developer for Autonomous Driving

Novi Sad, Osijek, Belgrade  • Rok: 06.07.2019

Substantial practical experience in embedded software development in C/C++. University degree... (pročitaj oglas)

FPGA Engineer

Beograd  • Rok: 05.07.2019

FPGA or/and ASIC design development. Logic design, RTL coding, verification, synthesis, and timing closure. Hardware description languages (Verilog, System Verilog and VHDL)... (pročitaj oglas)

Windows Graphics Driver Developer

Beograd  • Rok: 06.07.2019

Academic education in computer technology (BSc or MSc degree). Good knowledge and experience in the programming language C/C++... (pročitaj oglas)

Linux System Administrator

Novi Sad  • Rok: 27.06.2019

BSc/MSc degree in the field of computer engineering or informatics. 3+ years of experience as a Linux Administrator (Ubuntu and/or CentOS/RHEL preferred)... (pročitaj oglas)

Compiler Developer

Beograd, Novi Sad  • Rok: 22.06.2019

Extensive C/C++ programming experience. Bachelor’s Degree in Computer Science, Computer Engineering or related field... (pročitaj oglas)

Android Application Developer

Beograd  • Rok: 22.06.2019

University degree in computer technology or computer science. Strong knowledge and minimum 3 years of work experience in Java development. Knowledge of OOP and design patterns... (pročitaj oglas)

Computer Vision Embedded Engineer

Beograd  • Rok: 22.06.2019

University degree in computer technology or computer science. Strong knowledge and work experience in C/C++ development... (pročitaj oglas)

C++ Software Developer for Autonomous Driving

Novi Sad, Osijek, Belgrade  • Rok: 05.06.2019

Substantial practical experience in embedded software development in C/C++. University degree... (pročitaj oglas)

Junior C++ Software Developer for Autonomous Driving

Novi Sad, Osijek  • Rok: 05.06.2019

University degree in the field of computer engineering or informatics (BSc or MSc degree). Basic knowledge of C/C++... (pročitaj oglas)

Compiler Developer

Beograd, Novi Sad  • Rok: 16.05.2019

Extensive C/C++ programming experience. Bachelor’s Degree in Computer Science, Computer Engineering or related field... (pročitaj oglas)

Windows Graphics Driver Developer

Beograd  • Rok: 31.05.2019

Academic education in computer technology (BSc or MSc degree). Good knowledge and experience in the programming language C/C++... (pročitaj oglas)

DSP C Embedded Software Development Engineer

Beograd  • Rok: 05.05.2019

University degree in information technology, computing, electrical engineering, mathematics or physics. Excellent knowledge and experience in the development of embedded software using C language... (pročitaj oglas)

Automotive Quality Engineer

Novi Sad  • Rok: 03.05.2019

Master degree in the field of engineering, preferably software engineering. Knowledge of quality tools and Quality standards, preferred in automotive and functional safety field... (pročitaj oglas)

C++ Software Developer for Autonomous Driving

Novi Sad, Osijek, Belgrade  • Rok: 01.05.2019

Substantial practical experience in embedded software development in C/C++. University degree... (pročitaj oglas)

Junior C++ Software Developer for Autonomous Driving

Novi Sad, Osijek  • Rok: 01.05.2019

University degree in the field of computer engineering or informatics (BSc or MSc degree). Basic knowledge of C/C++... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
RT-RK
Adresa
Narodnog Fronta 23 a, Novi Sad
Datum osnivanja
07.04.2005.
PIB
103843913
Matični broj
20030038
Poslovni naziv
ISTRAŽIVAČKO-RAZVOJNI INSTITUT RT-RK DOO ZA SISTEME ZASNOVANE NA RAČUNARIMA NOVI SAD
Delatnost kompanije
7219 Istraživanje i razvoj u ostalim prirodnim i tehničko-tehnološkim naukama
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Nikola Teslić - Direktor
Milenko Berić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
X
Video Insajder
Uspešno
Neuspešno urađena operacija