O kompaniji
4
Iskustva
2
Plate
2
Poslovi
Quadrix Soft logo

Quadrix Soft

3

Iskustva

3

Menadžment kompanije

4

Beneficije

2

Balans karijera-privatni život

4

Timska atmosfera

5

Zadovoljstvo projektima

2

Mogućnost napredovanja

3
Intervju
16.05.2024
Negativno iskustvo

Marketing Specialist

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Uživo intervju

Kako je izgledao proces

Nakon apliciranja stiže automatizovan email u kojem traže da se odradi zadatak u roku od 5 dana, posle čega ne daju feedback niti odgovor.

Pitanja sa intervjua

  • Develop a concise go-to-market strategy outlining the approach for pre-launch and launch promotion plans. Define in short the channels and tactics for these activities.
  • Write an example introduction email about the new product to send to our existing customers.
Korisno? 0

Odgovor kompanije

Zdravo, hvala na podeljenom iskustvu! S obzirom na to da veoma vodimo računa da svi kandidati dobiju povratnu informaciju, žao nam je što je tvoje iskustvo negativno i imamo potrebu da pružimo objašnjenje- Konkurs za pociziju Marketing specialist još uvek nije zatvoren, te je to razlog zbog kojeg naš feedback još uvek nije stigao. Obaveštenje svim učesnicima konkursa šaljemo tek nakon popunjavanja pozicije jer se nekada dešava da nijedan od kandidata koje smo preselektovali za prvi krug ne ispunjava uslove, pa u drugoj rundi ponovo prodjemo kroz bazu pristiglih prijava i pozovemo još neke kandidate na intervju. Iz tog razloga, smatramo da ne bi bilo zgodno da kandidatima kojima smo već poslali odbiijenicu kasnije pošaljemo poziv na intervju. Trenutno su intervjui u toku, a ukoliko imaš nekih dodatnih pitanja vezanih za status tvoje prijave, budi slobodan/na da nam se obratiš putem mejla. Pozdrav od Quadrix tima!
Korisno? 1
Iskustvo
07.12.2022
3 Ne preporučuje

Salesforce Developer

Prethodno na praksi Manje od jedne godine

Pozitivno

Ljudi u kompaniji su dobri i trude sa da pomognu, naročito mlađim kolegama. Remote rad koji je prihvaćen tek sa Covid situacijom. Generalno nije loše ako ste totalni početnik i tek započinjete svoju karijeru ali definitivno postoje bolje firme ukoliko imate neko predznanje.

Zamerke

Plate iznad proseka. Mogućnost povećanja plate je jednom godišnje. Ne dobija se redovno feedback o napretku zaposlenog. Projekti znaju da budu malo dosadni. Nije dobro objašnjen razvojni put zaposlenog. Vidi se da zaposlenima fali iskustva i znanja tako da ja nisam puno naučio u firmi.

Tehnologije

Java
Korisno? 2
Arhiva | Intervju
09.02.2022
Negativno iskustvo

FrontEnd Developer

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Trajalo je 4 nedelje

Kako je izgledao proces

Prvi deo bio je test koncentracije, vezan za najprostije racunske operacije. Zatim tehnicki test sa par pitanja vezanih za poziciju. Nakon toga je isao intervju, sa jos nekoliko pitanja, takodje vezanih za poziciju.

Pitanja sa intervjua

  • Sta je MVC
  • Gde se koristi operacija enque, cemu sluzi i koja je slozenost, isto napisati i za push operaciju
Korisno? 0

Odgovor kompanije

Poštovanje kolega, Veoma nam je žao što ste imali negativno iskustvo na interview-u u našoj firmi. Voleli bismo da čujemo malo više o tome šta je u procesu selekcije uticalo da ga definišete kao negativno. Pomenuto testiranje i tehnički intervju skoro godinu dana nisu deo procesa zapošljavanja u našoj kompaniji. Takođe, ovaj sistem nikada ranije nije bio primenjivan u svrhu testiranja Front-end developer kandidata, već samo za selekciju Salesforce Development praktikanata.Trenutni proces testiranja osnažuje praktičnu primenu programerskih znanja i praksi uz HR procenu kandidata kako bismo naš development tim upotpunili perspektivnim inženjerima i kvalitetnim kolegama.
Korisno? 0
Arhiva | Intervju
24.06.2021
Pozitivno iskustvo

Android Developer Intern

Bez ponude za posao

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Intervju je bio neka mešavina HR i tehničkog, vodio ga je Android Team Lead. Prvo me je uputio u firmu, osnovne neke informacije, kako i šta rade, zatim neka pitanja o meni kao osobi, da se malo bolje upoznamo i na kraju tehnikalije, neka pitanja oko Android OS-a, šta sam radio do sad, šta mi je najteže bilo, kakvi su mi planovi, šta očekujem od firme ukoliko dobijem ponudu... Uglavnom trajalo je nekih 40-ak minuta, opušten i prijatan razgovor.

Pitanja sa intervjua

  • Šta ti je najteže bilo tokom učenja u Android Studiu?
  • Omiljeni predmet na faksu i zašto?
Korisno? 2