O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Proton System d.o.o. logo

Proton System d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Kompanija Proton System d.o.o. je jedna od vodećih kompanija u regionu koja pronalazi farmaceutske proizvode, učestvuje u njihovoj evaluaciji i registraciji u zemljama Evrope, uvozi ih i aktivno sprovodi medicinski marketing.Kompanija je osnovana 1999. godine i od tada se neprekidno razvija. Danas je kompanija Proton System prisutna u većini zemalja u regionu Balkana i Istočne Evrope.

Cilj kompanije Proton System je da zajedno sa svojim partnerima osigura da jedinstveni faramceutski proizvodi budu dostupni pacijentima kojima su potrebni. Istovremeno, u partnerskoj mreži se neprekidno razmenjuju znanja i novi rezultati koji pružaju uvid  u dokaze o delotvornosti preparata. Zbog toga jako puno ulažemo u postojeća partnerstva, a istovremeno smo otvoreni za stvaranje novih veza koje će nam pomoći da i na dalje razvijamo naš istraživački put i proizvodni portfolio.

Jedan od osnovnih ciljeva u kompaniji Proton System je briga za zaposlene, jer u najvećoj meri upravo od zaposlenih zavisi koliko uspešno ćemo ostvariti poslovnu strategiju. Proton System nastoji da obezbedi okruženje u kome će zaposleni težiti uspesima u atmosferi koja podstiče njihov razvoj.

Proces selekcije je organizovan tako da svi imaju jednake šanse, a posao dobijaju najbolji kandidati u zavisnosti od svog obrazovanja, sposobnosti i motivacije. Trudimo se da za svakoga pojedinačno definišemo planove za obuku i razvoj.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Viline vode bb, Slobodna Zona, Beograd